Loading icon

Flyselskaber, der flyver direkte mellem Paris og Dubai

Paris -> Dubai direkte flyvninger

Direkte fly mellem Paris og Dubai leveres af en række flyselskaber. Disse omfatter Air France, Ryanair, Cathay Pacific, Air Transat, Air Canada og Turkish Airlines.

Air France

Airfrance

Air France er et flagskib for Frankrig. Det flyver til mere end 200 destinationer over hele verden. Flyselskabet er blevet tildelt flere prestigefyldte priser.

Air France er kendt for sit engagement i sine passagerers sundhed. Air France bruger innovative brændstofbesparende løsninger. De er forpligtet til at reducere CO2-emissionerne med 50 % pr. passager-km inden år 2030.

Air France har et stort netværk af flights to popular European destinations . Derudover har det et enormt netværk af flyvninger i Frankrig.

For dem, der ønsker at rejse til Mellemøsten, tilbyder Air France de bedste direkte fly til Dubai. Beliggende i De Forenede Arabiske Emirater er Dubai en meget populær destination for rejsende.

Flyvetiden fra Paris til Dubai er omkring 6 timer og 45 minutter. Der er op til 14 ugentlige frekvenser på ruten. Afhængigt af flyselskabet og lufthavnen kan flyvetiden variere.

Som en del af Horizon 2030-programmet investerer Air France i en ny generation af fly. Disse inkluderer B787-9 Dreamliner. Flyet vil tilbyde tre rejseklasser: Economy, Premium Economy og First.

Air France er medlem af SkyTeam-flyselskabsalliancen. De er blevet tildelt prisen "Bedste underholdning i Europa" for kvaliteten af deres langdistanceflyvningsunderholdning.

Air Transat

Air Transat er et canadisk flyselskab med base i Montreal. Det tilbyder flyrejser til mange populære destinationer rundt om i verden, herunder the Caribbean og Sydamerika. Derudover flyver den til Europa.

Flyselskabet transporterer næsten 4,5 millioner passagerer årligt. Air Transat tilbyder en række specialtilbud til rejsende, der leder efter en unik destination. Et bredt udvalg af billige og komfortable flyrejser er tilgængelige for rejsende i USA.

Air Transat har en flåde af fly, der konstant opdateres. Disse fly inkluderer Airbus A321neo-familien af fly. Hvert fly har 12 sæder på business class og 18 sæder på økonomiklasse. Desuden er flyene udstyret med USB-porte og større 10,1-tommer skærme. Denne teknologi hjælper flyselskabet med at reducere brændstofforbruget med 15 %.

Air Transat tilbyder også en særlig "Club"-klasse med en oplevelse, der ligner business class. Sæderne i klubklassen er lidt større end sæderne på økonomiklasse og tilbyder 33-38 tommer benplads. Der er to varme måltider på hver flyvning, inklusive en lokalt produceret gourmetmenu.

Mens de fleste af Air Transats ruter er europæiske, har den en række indenrigsflyvninger. Det tilbyder f.eks. fly til Toronto og Los Angeles fra sin base i Montreal.

Turkish Airlines

Hvis du planlægger at rejse fra Paris til Dubai, er du måske interesseret i at booke Turkish Airlines. Dette flyselskab flyver mellem de to byer dagligt.

Turkish Airlines er medlem af Star Alliance-netværket og har 308 destinationer i verden. Det tilbyder komfortable fly. Du kan også drage fordel af dens Stopover-service. Tjenesten giver gratis indkvartering og sightseeing til passagerer med mellemlandinger på over 20 timer.

Istanbul er Tyrkiets kulturelle hovedstad. Med en historie på over 2000 år har denne by en rig arv, der vises i dens forskellige monumentstrukturer. Fra de gamle ruiner til den moderne urbanisering er Istanbul en destination, der helt sikkert vil fortrylle dig.

Desuden tilbyder Turkish Airlines en række muligheder for mellemlanding i Istanbul. Du kan vælge mellem Istanbul Sabiha Gokcen Lufthavn (SAW) eller Istanbul Lufthavn (IST). Begge lufthavne ligger på den europæiske side.

I alt har Turkish Airlines 45 ugentlige flyvninger til Paris. Blandt de mange lufthavne i byen er Charles de Gaulle-lufthavnen placeret i den nordlige del af byen. Der er også Orly International Airport og Beauvais Tille Airport i byen.

Istanbul er en af de mest kosmopolitiske byer i verden. Byen har været centrum for mange kulturer og civilisationer gennem tiderne. Som et resultat er det blevet en yndet destination for mange rejsende.

Cathay Pacific

Cathay Pacific

Cathay Pacific Airways flyver direkte mellem Paris og Dubai. Flyselskabet har hovedkontor i Hong Kong. Den har en bred flåde af fly, inklusive Airbus A350-900 og Airbus A330 -300.

Cathay Pacific har et stort antal destinationer, herunder større byer i USA og Asien-Stillehavsområdet. Flyselskabet er også medlem af OneWorld-alliancen. Som sådan kan passagerer bruge deres miles til at betale for rejser og hotel stays andre steder.

Flyselskaberne tilbyder en bred vifte af måltider og drikkevarer. Fra lokale retter til internationale smagsoplevelser er disse måltider inspireret af det asiatiske køkken.

Virksomheden har også en business class med sæder, der kan lænes tilbage for maksimalt privatliv. Om natten forvandles sæderne til helt flade senge.

Passagerer på business class har adgang til dedikerede lufthavnsskranker og Business Lounges i verdensklasse. De får også prioriteret boarding og check-in.

For at booke Cathay Pacific-flyvninger skal du besøge flyselskabets hjemmeside og vælge den ønskede destination. Vælg billettype, betalingsmetode og dato og tidspunkt for flyvningen.

Du kan også tjekke status for din kommende flyafgang ved at indtaste flynummeret og dine afrejse- og destinationsdatoer. Klik derefter på 'tjek status'. Dette viser tidspunktet og datoen for flyvningen samt varigheden.

Ryanair

Ryanair

Ryanair er et af de største flyselskaber i Europa med mere end 200 ruter i 28 lande. Flyselskabet fokuserer primært på lavprisflyvninger, selvom det også tilbyder grundlæggende tjenester som siddepladser og bagage.

Dens vigtigste knudepunkt er London Stansted, men det flyver fra 180 lufthavne i 28 europæiske lande. I øjeblikket betjener den næsten 1.600 flyvninger hver dag.

En af de største årsager til dens succes er dens lave priser. Faktisk er den gennemsnitlige billetpris på en Ryanair-flyvning utrolig lav.

Du skal dog huske på, at flyselskabet er kendt for kontroversielle annoncer. Nogle af dets annoncer involverer kontroversielle spørgsmål såsom toiletafgifter og stående billetter. På trods af disse opererer virksomheden professionelt.

Et andet kontroversielt spørgsmål involverer sædepolitikken. Passagerer, der nægter at betale for siddepladser, får tilfældigt tildelt sæder.

Disse sæder er typisk lidt dyrere, men virksomheden forsøger at ændre det. De tilbyder gratis sæder på økonomi- og businessklasse og et begrænset antal premium-økonomisæder.

Ryanair har for nylig indgået et samarbejde med Madeira, en portugisisk ø. Dette vil give flyselskabet et markant løft i væksten på dets turismemarkeder. En Madeira-base vil være åben i løbet af sommeren 2022.