Loading icon

5 grunde til, at du måske ikke må ombord på et fly

5 grunde til, at du måske ikke må ombord på et fly
  1. L ak på documents . Ofte glemmer folk at tage det vigtigste med sig til lufthavnen - deres passport . Men det er netop derfor, den mest almindelige årsag, at du under ingen omstændigheder må flyve.

Selv hvis du har købt en billet online og har den i hænderne i elektronisk form, skal du stadig have et pas til bekræfte din identitet.

   2. Sen registrering . Lad være med at grine af de mennesker, der er vant til at ankomme til lufthavnen et par timer før afgang. De vil bare komme på flyet, i modsætning til dem, der ikke har travlt med at ankomme. Hvis check-in til flyet er overstået, vil passagen til flyet være lukket for dig.

   3. Passageren har outstanding debts . En vedvarende unddragelse af skatter eller bøder kan også forhindres i at flyve.

Derfor er det værd at tjekke, om der er udestående gæld før flyvningen, og betale evt. Nu er der mange tjenester, hvor du kan tjekke denne type oplysninger.

   4. Forbudte genstande i håndbagagen. Du kan stifte bekendtskab med listen over genstande, der er forbudt at medbringe ind i flyets kabine på luftfartsselskabets hjemmeside.

Hvis du har nogen i din håndbagage, vil du blive tilbudt at efterlade dem i bagagerummet.

Denne mulighed er dog kun praktisk for dem, der vender tilbage gennem den samme lufthavn. I tilfælde af at nægte at skille sig af med ting, der er forbudt at medbringe om bord, kan en person not be allowed to fly .

  5. At være påvirket af alkohol eller stoffer . Det er grunden til, at en person bestemt ikke vil få lov om bord.

Airlines overvåg omhyggeligt deres billede og tillad ikke sådanne borgere at flyve.