Loading icon

Tips til flyrejser til lange flyvninger

Tips til flyrejser til lange flyvninger

Flyrejser kan være en ubehagelig oplevelse, hvis der opstår uønskede hændelser. Uanset om du har fløjet før eller forbereder dig til din første flyvning, vil tipsene nedenfor gøre din rejse lettere.

Flyrejser er hurtigere og sikrere. Hvis du flyver, så hold styr på dine dokumenter og penge, sørg for en sundhedsforsikring og et grønt certifikat, og glem ikke at købe ekstra medicinske masker. Tjek indrejsereglerne for det land, du forlader, da de kan ændre sig afhængigt af udviklingen af ​​coronavirus-pandemien.

Glem ikke en pakke mentolgummi, meget nyttigt, hvis du bliver køresyg under start og landing. Aktiver roaming på forhånd, tjek vejrudsigten på din destination, medbring passende tøj, men lad plads i din bagage til souvenirs. Selvfølgelig ved alle dette, men der er nogle få detaljer, som I ikke alle tænker over, når I forbereder jer til en flyrejse.

Undgå metalspænder og tunge smykker

Ved kontrolpunkter vil enhver massiv metalgenstand få dig i problemer. Undgå bælter med store spænder eller sko med metaldetaljer, tunge smykker, bh'er af hvalben og metalclips.

Håndbagage

Kosmetik og væsker er kun tilladt i håndbagagen. Kun små flasker er tilladt, helst specielt designet til flyrejser, i lufttætte poser. Det er bedre at tage et skiftetøj med dig, i det mindste et komplet sæt, et lille håndklæde, en tykkere badekåbe og undertøj. Hvis din håndbagage bliver væk, vil du gerne skifte tøj, indtil du får den tilbage.

Passets udløbsdato

Tjek på forhånd, hvor længe dit pas er gyldigt. I nogle lande skal den være gyldig i mindst yderligere seks måneder efter indrejsen. Tjek alle de krav og regler, som det land, du holder ferie i, pålægger turister, og pas på dine dokumenter.

Hvornår skal du tjekke bagage ind i bagagerummet?

Det er bedst at tjekke ind online hjemmefra og tjekke din håndbagage ind, efter at de fleste rejsende har tjekket deres bagage ind. På denne måde vil dine kufferter være blandt de sidste, der bliver lagt i lastrummet, men på destinationen vil de være en af ​​de første, der bliver læsset af og når bagagekarrusellen hurtigere.

Oplad din telefon og bærbare computer, før du går ombord på flyet

Brug stikkontakterne i loungerne, og oplad din telefon, tablet eller bærbare computer, før du bliver kaldt ombord. Det vides ikke, hvor ofte du vil bruge dem under flyvningen, så det er bedre at have opladede batterier, især hvis flyvningen varer mindst tre til fire timer.

Køb kvalitetshovedtelefoner

Glem ikke hovedtelefoner til din telefon eller tablet, men køb en, der blokerer omgivende støj. Hvis du vil slappe af i flyet, og ikke lytte til andres samtaler eller små børns skrig. Høretelefoner af høj kvalitet vil spare dig for ekstern støj.

Undgå flymad

Hvis du ved, at du har maveproblemer og føler dig syg, når du planter, er det bedst at undgå salte sandwich og jordnøddesmør samt alkohol, som forårsager oppustethed. Bed om vand, kaffe eller limonade – en hvilken som helst enkel, forfriskende drik for at holde dig hydreret. Og brug tyggegummi, når du lander for at lindre den ubehagelige følelse af svimmelhed og kvalme.

The best hotels in the world