Loading icon

Hvad skal man tage med i håndbagagen til dem, der flyver på ferie med fly

Hvad skal man tage med i håndbagagen til dem, der flyver på ferie med fly

At rejse er en af ​​de mest underholdende og interessante fritidsaktiviteter. Det er klart, at alle ønsker at bruge det, hvis det er muligt, med et minimum af tid, fysisk og mental styrke. Derfor foretrækker langt de fleste rejsende at komme til deres destination med fly. Det er behageligt og relativt økonomisk.

Denne type bevægelse har dog en betydelig ulempe. Faktum er, at nu har mange flyselskaber indført restriktioner ikke kun på vægten af ​​den deklarerede bagage, men også på dimensionerne og vægten af ​​håndbagagen. Derudover er bagage til nogle priser ret dyr og tvivlsom fornøjelse - tab, skade, lang ventetid på levering bidrager ikke til ferierejsendes gode humør.

Det viser sig, at det er ganske enkelt at beskytte dig selv mod sådanne problemer og øge det positive fra din ferie!

Erfarne rejsende har ved deres eget eksempel bevist, at du kun kan flyve på ferie med håndbagage, selv med meget strenge restriktioner for dens vægt og volumen. Fordelene er indlysende - rejsende sparer penge på at betale for bagage og tid på at vente på, at den bliver modtaget.

Lad os nu finde ud af, hvad der skal være i håndbagagen på en feriegæst, så intet kan overskygge hans ferie.

En god bonus er, at i mange flyselskabers regler er transport af foto- og videoudstyr samt bærbare computere og tablets ikke et ekstra stykke håndbagage. Desuden har enhver rejsende ret til at medbringe en jakke eller vest selv til det varmeste land i verden. Og de har lommer... Derudover kan jakken tages af på flyet, foldes sammen og glemmes sikkert indtil slutningen af ​​ferien.

Så hvad er der tilbage i håndbagagen?

Tøj og undertøj . Du kan begrænse dig til tre eller fire sæt. Næsten alle hoteller, og selv i den private sektor, har vaskeservice eller mulighed for selvvask.

Sko . Et par til dig selv, et til stranden, et til diskoteket. Hvis der ikke er noget ønske om at besøge det, vil en interessant bog være en god erstatning.
Svømmetilbehør. Beskyttelsesbriller og sikkerhedstøfler fylder ikke meget, og du kan altid leje finner og en snorkel .

Toiletartikler og håndklæder . Som regel er de altid frit tilgængelige på hoteller.

Kosmetiktaske og førstehjælpskasse . Yndlingscremer, en tandbørste, en barbermaskine og den nødvendige medicin skal selvfølgelig altid være lige ved hånden. Men selv de vil passe kompakt ind i en rygsæk.

Det vil være ekstremt vigtigt at være opmærksom på to kategorier: gennemborende og skærende genstande og væsker med et volumen på mere end 100 ml. Højst sandsynligt vil selv en pennekniv ikke være tilladt om bord på flyet, og de dyreste parfumer skal efterlades på kontrolstedet, hvis de placeres i en stor flaske. Undtagelser er varer købt i Duty Free .

Som det viste sig, kan du tage en hel del ting med dig ind i flyets kabine. De vil ikke belaste hvile, bevægelsesfrihed og spare dig for at spilde tid og penge.

Det vigtigste! Før afrejse skal du kontrollere tilgængeligheden af dokumenter, tickets , værdibeviser og penge. Lad os tage på vejen!