Loading icon

Lidt om den tyrkiske mentalitet og fagter

Lidt om den tyrkiske mentalitet og fagter

Tyrkiet er et af de mest tolerante lande i verden. Overraskende nok lægger lokalbefolkningen i Tyrkiet stor vægt på de etiketteregler, der generelt er accepteret i dette land. Det skal huskes, at dette er et muslimsk land, og dets befolkning er religiøs. Derudover, jo længere væk fra feriebyerne og megabyerne, desto strengere er moralen.

Dybest set er tyrkiske indbyggere fyldt med høflighed, venlighed og høflighed. Tyrkere er præget af åbenhed. Men de er lige så impulsive, som vi russere er. Tyrkere er selvkritiske, men kan ikke tåle kritik fra udlændinge, især når det kommer til republikkens første præsident, Kemal Atatürk . Tyrkernes patriotisme kommer tydeligt til udtryk: nationalflaget vajer på næsten hver altan, og nationalsangen er endda på diskoteker.

Vær forsigtig, når du bruger bevægelser. Sammen med de fagter, der betyder "ja" eller "nej" blandt os, bruges andre også her. Hvis du for eksempel blot siger "tak" til et tilbud om noget, så betyder det et afslag. Så hvis du vil acceptere tilbuddet, så sig "venligst". At klikke med tungen er i øvrigt også et afslag. Og hvis hovedet samtidig kastes tilbage, så udtrykker dette utilfredshed eller misbilligelse.

Husk: du kan ikke vise "super", "god" her - en løftet tommelfinger er fornærmende. Denne gestus bruges af piger af let dyd og betyder bogstaveligt talt en invitation til sex. Vores "fig" eller "fig" har ikke en særlig god betydning - det samme som at vise langfingeren. Men "OK"-gesten, ringen, tommelfingeren og pegefingeren, kan opfattes som en antydning af din utraditionelle orientering. Hvis du tænker over det, bliver der gjort meget i Tyrkiet "ikke på russisk".

For når de for eksempel sidder ned for at spise, ønsker de appetit to gange - før og efter måltider. På hver deres måde taler de om alder: de nævner ikke det fulde antal år, men hvor mange år der er gået. Det vil sige, ifølge vores ideer, et år mere. Og kvinder kan endda runde deres alder i en eller anden retning i flere år.

Derfor, i For at undgå misforståelser kan du lære mere om de moderne traditioner og skikke hos indbyggerne i Tyrkiet, selvom dette bør gøres, når du rejser til et hvilket som helst andet land for ikke at komme i rod.

Sandt, i dag er skikken og skikken i de store byer i Tyrkiet næsten den samme som andre steder i Europa, og kun på landet i landet er de gamle familietraditioner og islams indflydelse stadig stærk nok.

Flights to Turkey