Loading icon

Ferie på øen Zakynthos

Ferie på øen Zakynthos

På den græske ø Zakynthos er der bjergklostre, landsbyer og frugtbare dale. Takket være dem skabes en vidunderlig atmosfære til afslapning og afslapning. Denne ø er dækket af grønne skove. Det er omkranset af den lyse hvide udstråling af klipperne placeret på kysten. Fantastiske grotter og grotter, hvor du kan svømme i små både, smukke bugter, det reneste sand, klart blåt havvand og store havskildpadder caretta-caretta - alt dette er på denne ø. Helt nord for Zakynthos er der fantastiske blå huler.

De blev slået ud af klipperne af bølgerne. I disse grotter får enhver genstand, der sænkes ned i vandet, en lys blå farve. Farven på vandet i hulerne kan variere fra lyseblå til himmelblå og fra smaragd til lysegrøn. Den unikke hvide bugt Navagio er blevet kendetegnende for denne græske ø.

På øen Zakynthos er klassiske taverner i Vasilikos og Bohali meget populære. Derudover kan du smage lækker frisk fisk til frokost i Porto Roma eller Keri. I bjerglandsbyen vil turister blive tilbudt hjemmelavet køkken og forkælet med lokal vin.

Elskere af græsk køkken vil blive tilbudt moussaka, stifado eller pastizo. Turister kan også prøve britisk, kinesisk eller italiensk køkken. Zakynthos Island har alle betingelser for underholdning og rekreation. Der er mange diskoteker og barer, der er åbne indtil solopgang. Hvis du kan lide badeferie, så vil du sætte pris på de smukke hvide strande.

Zakynthos er ideel til windsurfing, og øens hoteller er klar til at tilbyde feriegæster alt det nødvendige udstyr til at praktisere dette sport. Derudover er der mange gode muligheder for at slappe af med børn og en bred vifte af underholdning, fra dykning til jetski og faldskærmsudspring over bugten.

På øen Zakynthos kan du købe lokale smykker, parfume, kosmetik, håndlavet sæbe, souvenirharpiks og olivenolie. Zakynthos Lufthavn ligger fire kilometer fra hovedstaden på øen med samme navn. Der er en daglig flyforbindelse mellem Zakynthos og den græske hovedstad. Inden rejsen bør du finde ud af, om der er et direkte fly fra din by til Zakynthos, ellers bliver du tvunget til at skifte i Athen. Derudover kan Zakynthos-øen nås med færge fra den græske havn Killena.

The best way to buy cheap flights