Loading icon

Japanse luchtvaartmaatschappijen

Algemene informatie over de luchtvaartmaatschappij

JAL Japan Airlines werd opgericht in 1951 en is tegenwoordig de belangrijkste luchtvaartmaatschappij in Azië. Vertrekken vanaf de Narita-basisluchthaven, gelegen in de buurt van Tokio, worden zowel naar internationale als lokale bestemmingen uitgevoerd. Op 1 april 2007 werd het bedrijf lid van de Oneworld luchtvaartalliantie.

Aan boord van het vliegtuig van deze luchtvaartmaatschappij kunnen passagiers kiezen uit de volgende serviceklassen: eerst zakelijk , premium economie en economie. Gedurende de hele vlucht worden lichte snacks en drankjes aan iedereen aangeboden, de bar heeft een selectie drankjes. Elke stoel van het JAL Sky Shell Seat-systeem is voorzien van een individueel videoscherm, waarop u naar wens kunt kiezen voor video, muziek, games of een film op een van de 130 kanalen. Bovendien heeft elke stoel een stopcontact en dankzij een uitschuifbare tafel kunt u er een persoonlijke laptop op plaatsen.

Voor een aangenaam tijdverdrijf van klanten is er ook een ruime keuze aan tijdschriften, indien nodig kunt u briefpapier, ansichtkaarten , albums, hygiënekits, dekens, kussens, enz.

Routenetwerk van de luchtvaartmaatschappij

U kunt Japan Airlines-tickets kopen voor bestemmingen met vluchten naar vijf continenten. 156 luchthavens in 33 landen ondersteunen de internationale vluchten van het bedrijf, waaronder Europa, de VS, Canada, Australië, India, Mexico, Singapore, Indonesië, de VAE, Rusland, enz. Alleen in Japan zijn er 60 luchthavens die vliegtuigen van Japan Airlines accepteren.

Vloot van luchtvaartmaatschappijen

Tot op heden beschikt het bedrijf over 271 moderne vliegtuigen. Het grootste deel van de vloot wordt vertegenwoordigd door Boeing langeafstandspassagiersvliegtuigen. Er zijn ook schepen voor vervoer in de buurt van het merk: Airbus, McDonnell Douglas, McDonnell Douglas, Download, Britten-Norman, etc.

De lijn van vrachtschepen wordt vertegenwoordigd door zware vrachtwagens van het merk Boeing. Vliegtuigen van verschillende klassen en capaciteiten maken vluchten van verschillende duur en complexiteit mogelijk.

Voorwaarden en regels voor luchtvaartmaatschappijbagage

Bagageregels voldoen aan het "piece concept"-systeem. Tegelijkertijd mag het toegestane bagagegewicht voor één ticket van Japan Airlines voor een volwassene of een kind ouder dan 2 jaar niet hoger zijn dan: 96 kg voor first en business class en 46 kg voor economy class.

Luchtvaartmaatschappijbeveiliging

Japan Airlines is in 2008 geslaagd voor een internationale veiligheidsaudit, bevestigd door het IATA-certificaat. Het veiligheidsbeleid voorziet in de regelmatige vernieuwing en reparatie van alle apparatuur, en vanaf januari 2021 was de gemiddelde leeftijd van de vliegtuigvloot 11 jaar.

Luchtvaartlijnpunctualiteit

Met de typische Aziatische kalmte en pedanterie, de registratie en vertrek van vluchten vindt plaats zonder vertragingen en vertragingen. Daarom kan het kenmerk van het bedrijf met recht stiptheid worden genoemd.

Vliegtickets kopen

Vliegtickets kunnen rechtstreeks op de website worden gekocht of door te bellen met het Service Center of op europefly.

Bonusprogramma's voor luchtvaartmaatschappijen

Het management van de luchtvaartmaatschappij is gericht op het vereenvoudigen van het ticketsysteem en het vergroten van de vraag naar haar diensten. In dit verband voorziet het beleid van de onderneming de afgelopen jaren in de ontwikkeling van een bonusprogramma. Voor vaste klanten wordt bijvoorbeeld een winstgevend loyaliteitsprogramma "JAL Mileage Bank" aangeboden.
.