Loading icon

5 redenen waarom je misschien niet in het vliegtuig mag

5 redenen waarom je misschien niet in het vliegtuig mag
  1. Loverzicht van documenten . Vaak vergeten mensen het belangrijkste mee te nemen naar het vliegveld - hun paspoort. Het is echter juist om deze, de meest voorkomende, reden dat je onder geen enkele omstandigheid mag vliegen.

Zelfs als je online een ticket hebt gekocht en het hebt in elektronische vorm in uw handen heeft, heeft u nog steeds een paspoort nodig om uw identiteit te bevestigen.

   2. < strong>Late registratie. Lach niet om die mensen die gewend zijn een paar uur voor vertrek op de luchthaven aan te komen. Ze stappen gewoon op de vlucht, in tegenstelling tot degenen die geen haast hebben om aan te komen. Als het inchecken voor de vlucht voorbij is, wordt de doorgang naar het vliegtuig voor u afgesloten.

   3. Passagier heeft uitstaande schulden . Ook een hardnekkige ontduiking van belastingen of boetes kan voorkomen worden dat er wordt gevlogen.

Daarom is het de moeite waard om vóór de vlucht te controleren of er nog openstaande schulden zijn en eventuele betalingen. Nu zijn er veel diensten waar u dit soort informatie kunt controleren.

   4. Verboden voorwerpen in handbagage. U kunt kennis nemen van de lijst met voorwerpen die verboden zijn om mee te nemen in de cabine van het vliegtuig op de website van de vervoerder.

Als u die heeft in uw handbagage, wordt u vriendelijk verzocht deze in de bagageruimte achter te laten.

Deze optie is echter alleen handig voor degenen die via dezelfde luchthaven terugkeren. In geval van weigering om afstand te doen van zaken die verboden zijn aan boord, kan een persoon niet worden toegestaan ​​te vliegen.

  5. Onder de invloed van alcohol of drugs. Dat is de reden waarom een ​​persoon beslist niet aan boord mag.

Luchtvaartmaatschappijen houden hun imago nauwlettend in de gaten en laten dergelijke burgers niet vliegen.