Loading icon

Wat mee te nemen in de handbagage voor degenen die op vakantie vliegen met het vliegtuig

Wat mee te nemen in de handbagage voor degenen die op vakantie vliegen met het vliegtuig

Reizen is een van de leukste en interessantste vrijetijdsactiviteiten. Het is duidelijk dat iedereen het wil besteden, indien mogelijk, met een minimum aan tijd, fysieke en mentale kracht. Daarom komt de overgrote meerderheid van de reizigers het liefst per vliegtuig op hun bestemming aan. Het is comfortabel en relatief zuinig.

Dit type beweging heeft echter een belangrijk nadeel. Feit is dat veel luchtvaartmaatschappijen nu niet alleen beperkingen hebben ingevoerd voor het gewicht van de aangegeven bagage, maar ook voor de afmetingen en het gewicht van handbagage. Bovendien is bagage in sommige gevallen vrij duur en twijfelachtig plezier - verlies, schade, lang wachten op levering dragen niet bij aan het goede humeur van vakantiegangers.

Het blijkt dat het vrij eenvoudig is om jezelf tegen dergelijke problemen te beschermen en het positieve van je vakantie te vergroten!

Ervaren reizigers hebben met hun eigen voorbeeld bewezen dat je alleen met handbagage op vakantie kunt vliegen, zelfs met zeer strikte beperkingen op het gewicht en volume. De voordelen liggen voor de hand: reizigers besparen geld bij het betalen voor bagage en bij het wachten op ontvangst.

Laten we nu eens kijken wat er in de handbagage van een vakantieganger moet zitten, zodat niets zijn vakantie kan overschaduwen.

Een leuke bijkomstigheid is dat in de regels van veel luchtvaartmaatschappijen het vervoer van foto- en videoapparatuur, maar ook van laptops en tablets, geen extra stuk handbagage is. Ook heeft elke reiziger het recht om een ​​jas of vest mee te nemen, zelfs naar het heetste land ter wereld. En ze hebben zakken... Bovendien kan de jas in het vliegtuig worden verwijderd, opgevouwen en veilig worden vergeten tot het einde van de vakantie.

Dus, wat moet er nog in de handbagage?

Kleding en ondergoed. Je kunt jezelf beperken tot drie of vier sets. Bijna alle hotels, en zelfs in de particuliere sector, hebben een wasservice of de mogelijkheid om zichzelf te wassen.

Schoenen. Een paar voor jezelf, een voor op het strand, een voor de disco. Als er geen zin is om het te bezoeken, is een interessant boek een goede vervanging.
Zwemaccessoires. Een veiligheidsbril en veiligheidsslippers nemen niet veel ruimte in beslag en je kunt altijd vinnen en een snorkel huren.

Toiletartikelen en handdoeken. In de regel zijn ze altijd vrij verkrijgbaar in hotels.

Cosmetische tas en EHBO-doos. Favoriete crèmes, een tandenborstel, een scheermesje en de nodige medicijnen moeten natuurlijk altijd bij de hand zijn. Maar zelfs ze passen compact in een rugzak.

Het is uiterst belangrijk om aandacht te besteden aan twee categorieën: piercing- en snijobjecten en vloeistoffen met een volume van meer dan 100 ml. Hoogstwaarschijnlijk zal zelfs een zakmes niet aan boord van het vliegtuig worden toegelaten en zullen de duurste parfums bij de inspectiepost moeten worden achtergelaten als ze in een grote fles worden geplaatst. Uitzonderingen zijn goederen die zijn gekocht in Duty Free.

Het bleek dat je nogal wat dingen mee kunt nemen in de cabine van het vliegtuig. Ze belasten de rust, de bewegingsvrijheid niet en voorkomen dat u tijd en geld verspilt.

Het belangrijkste! Voor vertrek dient u de beschikbaarheid van documenten, tickets, vouchers en geld te controleren. Laten we op pad gaan!