Loading icon

Vakantie op het eiland Zakynthos

Vakantie op het eiland Zakynthos

Op het Griekse eiland Zakynthos zijn bergkloosters, dorpen en vruchtbare valleien. Dankzij hen wordt een heerlijke sfeer voor ontspanning en ontspanning gecreëerd. Dit eiland is bedekt met het groen van bossen. Het wordt begrensd door de helderwitte uitstraling van de rotsen aan de kust. Verbazingwekkende grotten en grotten waar je kunt zwemmen in kleine bootjes, prachtige baaien, het zuiverste zand, helderblauw zeewater en grote zeeschildpadden caretta-caretta - dit alles is op dit eiland. In het uiterste noorden van Zakynthos zijn verbazingwekkende Blauwe Grotten.

Ze werden uit de rotsen geslagen door de golven. In deze grotten krijgt elk object dat in het water wordt neergelaten een felblauwe kleur. De kleur van het water in de grotten kan variëren van helderblauw tot hemelsblauw en van smaragdgroen tot lichtgroen. De unieke witte baai van Navagio is het kenmerk van dit Griekse eiland geworden.

Op het eiland Zakynthos, klassieke tavernes gelegen in Vasilikos en Bohali zijn erg populair. Daarnaast proef je heerlijke verse vis voor de lunch in Porto Roma of Keri. In het bergdorp krijgen toeristen zelfgemaakte gerechten aangeboden en worden ze getrakteerd op lokale wijn.

Voor liefhebbers van de Griekse keuken wordt moussaka aangeboden , stifado of pastizo. Toeristen kunnen ook de Britse, Chinese of Italiaanse keuken proberen. Zakynthos Island heeft alle voorwaarden voor entertainment en recreatie. Er zijn veel discotheken en bars die open zijn tot zonsopgang. Als u van strandvakanties houdt, dan zult u de prachtige witte stranden waarderen.

Zakynthos is ideaal voor windsurfen, en de De hotels van het eiland staan ​​klaar om vakantiegangers alle benodigde uitrusting te bieden om deze sport te beoefenen. Daarnaast zijn er veel leuke mogelijkheden om met kinderen te ontspannen en een breed scala aan entertainment, van duiken tot jetski's en parachutespringen boven de baai.

Op het eiland Zakynthos kunt u lokale sieraden, parfums, cosmetica en handgemaakte zeep kopen , souvenirhars en olijfolie. Zakynthos Airport ligt vier kilometer van de hoofdstad van het gelijknamige eiland. Er is een dagelijkse luchtdienst tussen Zakynthos en de Griekse hoofdstad. Voordat u op reis gaat, moet u weten of er een rechtstreekse vlucht is van uw stad naar Zakynthos, anders moet u in Athene overstappen. Bovendien is het eiland Zakynthos bereikbaar met de veerboot vanuit de Griekse haven van Killena.

De beste manier om goedkope vluchten te kopen