Loading icon

Hva du skal ha med deg i håndbagasjen for de som flyr på ferie med fly

Hva du skal ha med deg i håndbagasjen for de som flyr på ferie med fly

Å reise er en av de mest underholdende og interessante fritidsaktivitetene. Det er klart at alle ønsker å bruke det, hvis mulig, med et minimum av tid, fysisk og mental styrke. Derfor foretrekker de aller fleste reisende å komme seg til destinasjonen med fly. Den er komfortabel og relativt økonomisk.

Men denne typen bevegelse har en betydelig ulempe. Faktum er at nå har mange flyselskaper innført restriksjoner ikke bare på vekten av den deklarerte bagasjen, men også på dimensjonene og vekten på håndbagasjen. I tillegg, til noen priser, er bagasje ganske dyr og tvilsom nytelse - tap, skade, lang ventetid på levering bidrar ikke til det gode humøret til ferierende.

Det viser seg at det er ganske enkelt å beskytte seg mot slike problemer og øke det positive fra ferien!

Erfarne reisende har bevist ved sitt eget eksempel at du kun kan fly på ferie med håndbagasje, selv med svært strenge restriksjoner på vekt og volum. Fordelene er åpenbare – reisende sparer penger på å betale for bagasjen og tid på å vente på at den blir mottatt.

La oss nå finne ut hva som skal være i håndbagasjen til en ferierende, slik at ingenting kan overskygge ferien hans.

En fin bonus er at i reglene til mange flyselskaper er ikke transport av foto- og videoutstyr, samt bærbare datamaskiner og nettbrett, en ekstra håndbagasje. Dessuten har enhver reisende rett til å ta med seg en jakke eller vest selv til det varmeste landet i verden. Og de har lommer... I tillegg kan jakken tas av på flyet, brettes og trygt glemmes til slutten av ferien.

Så, hva gjenstår å legge i håndbagasjen?

Klær og undertøy. Du kan begrense deg til tre eller fire sett. Nesten alle hoteller, og også i privat sektor, har vaskeritjenester eller mulighet for selvvask.

Sko. Ett par til deg selv, ett til stranden, ett til diskoteket. Hvis det ikke er noe ønske om å besøke den, vil en interessant bok være en god erstatning.
Svømmetilbehør. Vernebriller og sikkerhetstøfler tar ikke mye plass, og du kan alltid leie finner og en snorkel.

Toalettartikler og håndklær. Som regel er de alltid fritt tilgjengelig på hotell.

Kosmetikkveske og førstehjelpsskrin. Favorittkremer, en tannbørste, en barberhøvel og de nødvendige medisinene skal selvfølgelig alltid være tilgjengelig. Men selv de vil passe kompakt inn i en ryggsekk.

Det vil være ekstremt viktig å ta hensyn til to kategorier: piercing og kutting av gjenstander og væsker med et volum på mer enn 100 ml. Mest sannsynlig vil selv en pennekniv ikke være tillatt om bord i flyet, og de dyreste parfymene må etterlates på inspeksjonsstasjonen hvis de legges i en stor flaske. Unntak er varer kjøpt i Duty Free.

Som det viste seg, kan du ta en del ting med deg inn i kabinen på flyet. De vil ikke belaste hvile, bevegelsesfrihet og spare deg for å kaste bort tid og penger.

Det viktigste! Før avreise må du sjekke tilgjengeligheten av dokumenter, billetter, kuponger og penger. La oss ta turen!