Loading icon

Ferier på øya Zakynthos

Ferier på øya Zakynthos

På den greske øya Zakynthos er det fjellklostre, landsbyer og fruktbare daler. Takket være dem skapes en fantastisk atmosfære for avslapning og avslapning. Denne øya er dekket med grøntområder av skoger. Den er omkranset av den lyse hvite utstrålingen fra steinene som ligger på kysten. Fantastiske grotter og grotter hvor du kan svømme i små båter, vakre bukter, den reneste sanden, klart blått sjøvann og store havskilpadder caretta-caretta - alt dette er på denne øya. Helt nord på Zakynthos er det fantastiske blå grotter.

De ble slått ut av steinene av bølgene. I disse grottene får enhver gjenstand som senkes ned i vannet en lys blå farge. Fargen på vannet i hulene kan variere fra knallblått til himmelblått og fra smaragd til lysegrønt. Den unike hvite bukten Navagio har blitt kjennetegnet for denne greske øya.

På øya Zakynthos, klassiske tavernaer ligger i Vasilikos og Bohali er veldig populære. I tillegg kan du smake deilig fersk fisk til lunsj i Porto Roma eller Keri. I fjellandsbyen vil turister bli tilbudt hjemmelaget mat og servert lokal vin.

Elskere av gresk mat vil bli tilbudt moussaka , stifado eller pastizo. Turister kan også prøve britisk, kinesisk eller italiensk mat. Zakynthos Island har alle betingelser for underholdning og rekreasjon. Det er mange diskoteker og barer som er åpne til soloppgang. Hvis du liker strandferier, vil du sette pris på de vakre hvite strendene.

Zakynthos er ideell for windsurfing, og øyas hoteller er klare til å tilby ferierende alt nødvendig utstyr for å utøve denne sporten. I tillegg er det mange flotte muligheter for å slappe av med barn og et bredt spekter av underholdning, fra dykking til vannscooter og fallskjermhopping over bukten.

På øya Zakynthos kan du kjøpe lokale smykker, parfymer, kosmetikk, håndlaget såpe , suvenirharpiks og olivenolje. Zakynthos flyplass ligger fire kilometer fra hovedstaden på øya med samme navn. Det er en daglig flyrute mellom Zakynthos og den greske hovedstaden. Før reisen bør du finne ut om det er et direktefly fra byen din til Zakynthos, ellers blir du tvunget til å bytte i Athen. I tillegg kan Zakynthos-øya nås med ferge fra den greske havnen Killena.

Den beste måten å kjøpe billige flyreiser på