Loading icon

Tur til Japan

Tur til Japan

Når du velger et annet land for å reise, bør du være oppmerksom på Japan. Det er ikke bare vakkert om høsten og våren, men også helt rent. Nesten alle japanere prøver å holde rent og kaster aldri søppel på gaten, for dette har de spesielle tanker, som deretter blir tatt bort av arbeidere fra en spesiell tjeneste og resirkulert til andre ting, papir osv. Det er også mange fantastiske templer og pittoreske parker i Japan. Derfor vil Japan være det beste alternativet for å tilbringe ferien.

Før du kommer til Japan, tenk på overnatting a>. Vanligvis er ikke rom og leiligheter i Land of the Rising Sun det samme som i andre land. Billighus er laget av tre og dekket med rispapir, og størrelsen på rommet eller leiligheten vil være veldig liten, men det er denne typen boareal som anses som veldig koselig her til lands.

Det er svært sjelden å møte en japaner som ikke har tenkt om interiøret i huset hans, så det vil ikke være vanskelig for deg å finne et rimelig og hyggelig møblert rom.

For å bruke tid til fordel for helsen din, anbefales det å besøke parkene deres, for eksempel Rikuchu Kaigan, Ise Shima og andre. Gå heller ikke forbi Mount Fuji, som mange turister fra forskjellige land kommer for å se. Når du kommer til et så fantastisk land, forstår du kanskje ikke hva som skjer.

Mengder av mennesker i kimonoer, vakkert kledd, vil gå forbi deg, og når du ser en haug med boder med mat og underholdning blir du forundret – dette er festivaler hvor det skytes opp fyrverkeri, folk spiser nasjonal mat og spiller ulike spill med premier. Vanligvis utføres de 1-2 ganger i året eller mer. Nasjonal mat i Japan er ikke så ekkel som noen tror.

Vi pleide å tro at japanerne og kineserne spiser alt de kan, men det er ikke slik. Japanerne er veldig forsiktige med sine tradisjoner, tradisjoner i familien, og elsker også deilig tradisjonell mat som ramen, sushi og rundstykker, sashimi, zoni, tempura, sukiyaki og mange andre. Og de elsker også søtsaker, som de lager utmerket. Det vil ikke være vanskelig for deg å finne dem i butikkene, det er mange søtsaker og de er populære.

Fra denne artikkelen, du lærte om hva Japan egentlig er. En reise til dette landet vil bli uforglemmelig, og den vil gi inspirasjon til kunstnere og forfattere. Strender, parker, templer og festivaler vil appellere til enhver besøkende, og ren luft vil inspirere deg til å erobre Fuji-fjellet. Derfor er det mange som synes at Japan er veldig vakkert og vakkert.