Loading icon

5 anledningar till varför du kanske inte får ombord på ett plan

5 anledningar till varför du kanske inte får ombord på ett plan
  1. Lack av dokument . Ofta glömmer folk att ta med sig det viktigaste till flygplatsen - sitt pass. Det är dock just av denna, den vanligaste, anledningen att du kanske inte får flyga under några omständigheter.

Även om du köpt en biljett online och har den i dina händer i elektronisk form behöver du fortfarande ett pass för att bekräfta din identitet.

   2. < strong>Senregistrering. Skratta inte åt de människor som är vana vid att anlända till flygplatsen några timmar före avgång. De kommer bara att gå på flyget, till skillnad från de som inte har bråttom att komma fram. Om incheckningen för flyget är över kommer passagen till planet att vara stängd för dig.

   3. Passagerare har utestående skulder . En ihärdig skattesmitare eller böter kan också hindras från att flyga.

Därför är det värt att kolla innan flyget om det finns några utestående skulder och betalar om några. Nu finns det många tjänster där du kan kontrollera den här typen av information.

   4. Förbjudna föremål i handbagaget. Du kan bekanta dig med listan över föremål som är förbjudna att bära in i flygplanets kabin på transportföretagets webbplats.

Om du har någon i ditt handbagage kommer du vänligen att erbjudas att lämna dem i bagagerummet.

Det här alternativet är dock endast praktiskt för dem som kommer tillbaka via samma flygplats. I händelse av vägran att ta del av saker som är förbjudna att bära ombord kan en person inte tillåtas flyga.

  5. Att vara under påverkan av alkohol eller droger. Det är anledningen till att en person definitivt inte kommer att tillåtas ombord.

Flygbolag övervakar noggrant sin image och tillåter inte sådana medborgare att flyga.