Loading icon

Resa till Japan

Resa till Japan

När du väljer ett annat land för resor bör du vara uppmärksam på Japan. Det är inte bara vackert på hösten och våren, utan också helt rent. Nästan alla japaner försöker hålla rent och slänger aldrig sopor på gatan, för detta har de speciella tankar, som sedan tas bort av arbetare från en speciell tjänst och återvinns till andra saker, papper etc. Det finns också många fantastiska tempel och pittoreska parker i Japan. Därför kommer Japan att vara det bästa alternativet att tillbringa din semester på.

Tänk på boende innan du kommer till Japan a>. Vanligtvis är rum och lägenheter i Land of the Rising Sun inte desamma som i andra länder. Billiga hus är gjorda av trä och täckta med rispapper, och storleken på rummet eller lägenheten blir väldigt liten, men det är den här typen av bostadsyta som anses vara väldigt mysig i det här landet.

Det är mycket sällsynt att träffa en japan som inte har tänkt om interiören av hans hus, så att hitta ett billigt och trevligt inrett rum kommer inte att vara svårt för dig.

För att tillbringa tid med din hälsa, rekommenderas att besöka deras parker, som Rikuchu Kaigan a>, Ise Shima och andra. Gå inte heller förbi Mount Fuji, som många turister från olika länder kommer för att se. När du kommer till ett så fantastiskt land kanske du inte förstår vad som händer.

Mängder av människor i kimonos, vackert klädda, kommer att passera dig, och när du ser ett gäng stånd med mat och underhållning kommer du att bli förbryllad – det är festivaler där det skjuts fyrverkerier, folk äter nationalmat och spelar olika spel med priser. Vanligtvis utförs de 1-2 gånger per år eller mer. Nationell mat i Japan är inte så otäck som vissa tror.

Vi brukade tro att japanerna och kineserna äter allt de kan, men så är det inte. Japanerna är väldigt noga med sina traditioner, traditioner i familjen och älskar också utsökt traditionell mat som ramen, sushi och rullar, sashimi, zoni, tempura, sukiyaki och många andra. Och de älskar också godis, som de gör utmärkt. Det kommer inte att vara svårt för dig att hitta dem i butiker, det finns mycket godis och de är populära.

Från den här artikeln, du lärde dig om vad Japan egentligen är. En resa till detta land kommer att bli oförglömlig, och den kommer att ge inspiration till konstnärer och författare. Stränder, parker, tempel och festivaler kommer att tilltala alla besökare, och ren luft kommer att inspirera dig att erövra berget Fuji. Därför tycker många att Japan är väldigt vackert och vackert.