Loading icon

Air France, et af de største og ældste flyselskaber i verden

Air France er en af de største luftfartsselskaber i verden. Flyselskabet blev grundlagt i 1933 og har været i drift siden da. Air France driver fly til destinationer i hele Europa, Afrika, Asien og Stillehavet og Nordamerika. Det har en flåde på 104 fly, der drives på planlagte ruter af Air France Group -medlemsfirmaer som KLM Dutch Airlines, Hop! Flyselskaber og cityjet.

Air France blev grundlagt i 1933

Air France blev grundlagt i 1933. Det er et fransk flyselskab og et af de største flyselskaber i verden, der driver næsten 7.000 flyvninger om dagen. Air France blev grundlagt som Air Orient af Société Générale de Transport Aérien (SGTA), et datterselskab af den franske regeringsejede jernbaneselskab Société Nationale des Chemins de Fer Français (SNCF). Efter at 2. verdenskrig brød ud, ændrede Sgta sig til Air France Internationale for at undgå nazi -tilknytning til ordet "Orient". I 2004 erhvervede Air France sit nuværende navn, da det fusionerede med KLM Royal Dutch Airlines; I dag fungerer det under begge navne afhængigt af hvor du flyver fra eller går til.

isse Frankrig, et af de største og ældste flyselskaber i verden, driver 104 fly og flyver til 2.435 destinationer over hele verden. Flyselskabet har næsten 57.000 ansatte.

Virksomheden driver 104 fly og fluer til 2.435 Destinationer over hele verden

Air France, et af de største og ældste flyselskaber i verden, driver 104 fly og fluer til 2.435 destinationer over hele verden. Virksomheden beskæftiger mere end 55.000 mennesker med et gennemsnit på 1 million passagerer pr. Dag.

Air France har en flåde af Airbus A321, A320 og Boeing 777 Aircrafts

Luftfartsselskabet har en flåde på Airbus A321 , A320 og Boeing 777 Aircrafts. Airbus A321-flyene bruges til mellemstore flyvninger, mens Boeing 777 fly tjener langdistanceture.

{39eder43}

Charles de Gaulle International Airport er den største lufthavn i Frankrig og en af de travleste i Europa. Det er placeret i forstæderne i Paris og opkaldt efter Charles de Gaulle, en fransk general og statsmand, der førte de frie franske styrker under 2. verdenskrig.

Lufthavnen har tre landingsbaner: to parallelle øst-vest-landingsbaner (23L/21R og 07L/25R), som er 4.400 meter lange hver; Plus en ekstra nord-syd-landingsbane (07R/25L), der er 3.910 meter lang. Ud over disse tre hovedbaner er der flere andre sekundære til brug i spidsbelastningstider, eller når en af dem har brug for vedligeholdelsesarbejde på det.

Det højeste antal lufthavne, der er betjent af Air France, er i Frankrig (36), Storbritannien (11), Tyskland (9), Italien (9), Spanien (8) , Brasilien (7), Japan & USA (6 hver)

Lufthavne, hvor du kan finde Air France:

Det højeste antal passagerer, der er fløjet af flyselskabet på en gennemsnitlig dag, er 18 millioner passagerer

Air France er en af de største flyselskaber i verden. Det er også et af de ældste flyselskaber, der er blevet grundlagt i 1933 af en gruppe franske industrialister og finansfolk.

Luftfartsselskabet bærer mere end 18 millioner passagerer hver dag på sin flåde på over 600 fly. Dette antal er steget støt over tid, da flere mennesker tager til flyrejser som et middel til transport eller fritidsaktivitet med en anslået 10% stigning siden 2017 alene. Antallet forventes at stige med 30% i 2023 ifølge eksperter på Air France-KLM Group (AFKG).

Air France er et af de største flyselskaber i verden

Air France, et af de største og ældste flyselskaber i verden, blev grundlagt i 1933. Det har næsten 57.000 ansatte og driver 104 fly, der flyver til 2.435 destinationer over hele verden. Virksomhedens hovedkvarter er placeret i Tremblay-en-France nær Paris.

Air France er et godt valg Enhver, der vil rejse med stil. Flyselskabet har eksisteret siden begyndelsen af det 20. århundrede og har en lang historie med at levere top-notch service. Det tilbyder flyvninger til destinationer over hele verden og har flere forskellige typer fly, herunder A380'er, som er nogle af de største passagerfly, der eksisterer i dag. Hvis du leder efter et flyselskab, der tilbyder luksus sammen med bekvemmelighed, kan Air France muligvis være lige det, du har brug for!

Air tickets online