Loading icon

Air Malta

Air Malta er flyselskabet i Republikken Malta, som er en ø-nation beliggende i Middelhavet. Denne ø er i centrum for ruterne fra Europa og Afrika til Asien. Air Malta blev indlemmet i 1973. I henhold til det maltesiske parlaments beslutning har det opereret flyvninger siden april 1974. Den største fordel for turister er det faktum, at det udfører non-stop transport.

Rutenetværk

I dag tilbydes Air Malta-flyvninger til 45 destinationer. Fly forbinder ø-nationen med de største byer i Europa, Middelhavet og Afrika. Flyselskabet flyver til Østrig, Belgien, Bulgarien, Ungarn og Grækenland. Tyskland, England og Italien har det største antal lufthavne, der modtager deres fly. Irland, Cypern, Holland, Norge og mange andre lande bruger også dette flyselskabs tjenester.

Flyflåde

Selskabets flyflåde omfatter Airbus A320/200 og A319 samt Boeing 737.

Dens basislufthavn hedder " Malta International Airport" .

Flybetingelser, bagageregler og andre oplysninger

For passagerer tilbyder flyselskabet forskellige serviceklasser. Disse omfatter business class (Club Class) og økonomi. Begge muligheder for passagersæder er udstyret med lædersæder. Catering og underholdning tilbydes ombord.

" Business class " passagerer - en separat indtjekningsskranke og dens fremskyndede passage, brugen af "business lounges", en særlig menu og åben bar.

På dette flyselskabs fly er bagage, der vejer 20-30 kg, tilladt, plus 8 kg er tilladt at medbringe i kabinen som håndbagage. De indstillede parametre skal svare til målene 18x45x50 cm. Hvis børn under to år, der ikke har et separat sæde, flyver med deres forældre, kan der medbringes ekstra bagage på 10 kg. Flybilletter kan købes på  europefly.com  hjemmesiden.

Air Malta bonusprogram

Air Malta tilbyder bonusprogrammer til sine kunder. Til passagerer, der flyver ofte, er Flypass -tilbuddet blevet udviklet. Det gør det muligt at akkumulere "KMiles", som kan veksles til gratis flyvninger i enhver af rutenetværkets eksisterende retninger. Air Malta har partnerskaber og flyver sammen med Lufthansa .

Lufthansa tilbyder ruter til 78 lande til 183 destinationer. Det er Tysklands nationale luftfartsselskab, det største flyselskab i Europa og det femte i verden målt i antal passagerer. Ifølge bonusprogrammet er det allerede muligt at tjene kilometer eller miles ved at rejse langs dens ruter. Begge selskabers flyvninger er kendetegnet ved sikkerhed og punktlighed.