Loading icon

En flyrejse til Qatar, Doha, med Qatar Airlines

Qatar er et land på the Arabian Peninsula , der har været forbudt for de fleste turister i over 20 år. Selvom det nu er åbent for rejsende igen, vil de fleste stadig opleve, at der er bedre steder i regionen at besøge end Qatar. Men hvis du vil have noget anderledes og unikt, kan dette være din foretrukne destination!

Det betød at komme dertil komme ind i Abu Dhabi og derefter tage et fly til Doha, hvis bedste mulighed åbenbart er Qatar Airlines. Den nærmeste lufthavn er i hovedstaden Doha, som er omkring en time væk fra byen med taxa, og hvor du også kan rent a car to relish Doha i dit eget tempo.

Desuden kan du tage enten en taxa eller offentlig bus; begge vil koste omkring 15-20 USD, men tager forskellig tid: taxaer er hurtigere, men busser er billigere. For at blive bedre bekendt med Doha er det tilrådeligt at booke ture med a professional guide in Qatar og udforske seværdighederne i dette smukke land.

Når vi vender tilbage til spørgsmålet om at komme til Doha inden Qatar Airlines , kan det bemærkes, at det er et af de bedste flyselskaber i verden. Det kan dog være lidt dyrt.

Hvis du rejser med en anden, kan du få bedre priser, hvis du bestiller separat. For eksempel, hvis to personer rejser sammen og ønsker at flyve fra New York City til London på Business Class på en hverdagsflyvning om vinteren (november-begyndelsen af marts), betaler de 1250 USD pr. person, hvis de bestiller på Qatar Airways' hjemmeside eller app.

Men hvis de hver især bestiller deres egne billetter på forskellige tidspunkter, så find hinandens rejseplan online og book via dette websted såvel som din egen via Qatar Airways' hjemmeside/app – du kan spare op til $200 pr. billet ved at gøre dette!

Når booking your flight skal du sørge for at indtaste det rigtige dato og klokkeslæt for din afrejse og ankomme tidligt i lufthavnen for at undgå forsinkelser. Det er vigtigt at bemærke, at selvom flyet nogle gange kan være forsinket, refunderer Qatar Airlines ikke passagerer for mistede forbindelser. Hvis du flyver ind og ud af forskellige lufthavne eller har flere stop på din rejse, er det bydende nødvendigt, at du tjekker flyveplanen, før du bestiller din billet. Qatar Airways refunderer ikke din billet, hvis du går glip af din forbindelse.

Når du flyver med Qatar Airways, der findes mange forskellige typer sæder, lige fra lænesæder til en tom række. Tjek deres hjemmeside for at finde ud af mere om hver type sæde. Qatar Airways har vundet adskillige priser, og dets sikkerhedsrekord er upåklagelig.

Hvis dette lyder for forvirrende for dig, så fortvivl ikke, for der er mange andre måder, hvor de, der ikke ved, hvordan computere fungerer, stadig kan få bedre tilbud end dem, der tilbydes af et hvilket som helst flyselskab direkte:

  • Hvis du flyver fra en større lufthavn, er der sandsynligvis masser af måder at komme dertil uden at skulle køre selv.
  • Tjek med familiemedlemmer eller venner, der bor i området, og se, om de kan hente dig i stedet for at køre selv.
  • Du bør også tjekke lokale offentlige transportmuligheder såsom busser eller tog, hvis de er tilgængelige i dit område;

Der er ingen gebyrer for indchecket bagage, men hvis du ikke tjekker kufferter eller bærer en lille taske, der passer under sædet foran dig (f.eks. ), så er der ingen ekstra gebyrer! Men hvis du beslutter dig for at tjekke en taske, og den overskrider standardvægtgrænsen på 15 kg (33 lbs), er der et ekstra gebyr på QAR20 pr. kilogram (ca. USD 5).

Der er heller ingen gebyrer for overvægtige tasker - men gå ikke for langt over! Endelig, hvis din taske er større end 56 cm x 36 cm x 23 cm i størrelse - anses den for at være overdimensioneret af de fleste flyselskaber og passer ikke under de fleste flysæder. Prisen varierer alt efter hvor stor den faktisk er; men forvent et sted mellem QAR25 - QAR100 pr. styk.

Qatar Airways har førsteklasses service

Når du flyver første klasse, kan du forvente at blive behandlet som kongelige. Dit sæde bliver stort og komfortabelt med et personligt underholdningssystem i dit armlæn, der lader dig se film eller lytte til musik. Du har også adgang til et privat badeværelse og brusebad – og hvis det ikke er nok privatliv for dig, er der endda en dør, der lukker mellem soveværelset og hovedkabinen!

Hvis du tænker på afslapning (og hvem vil ikke gerne have det efter at have tilbragt timer i et fly?), er der flere muligheder: massage tilbydes uden ekstra omkostninger; mad bestilt fra sædet kommer tilberedt af kokke ombord; personalet medbringer alt andet, der kræves med det samme - alt fra ekstra puder til champagneflutes fyldt med mousserende vand fra deres eget mini-bar-køleskab i hver suite!

Souq Waqif er en af de største attraktioner i Doha som turister kan lide at se. Det er et traditionelt marked med butikker, der sælger alle slags ting, herunder smykker, tøj og souvenirs. I Souq Waqif kan du også shoppe souvenirs og spise på nogle restauranter der! Der er mange forskellige ting at gøre her, så sørg for at have tid nok, før du rejser, så du ikke går glip af noget vigtigt!

Hvis du leder efter en fantastisk flyrejse, er Qatar Airways en god mulighed . Servicen er fremragende, og de har mange forskellige typer sæder til rådighed. Hvis du rejser med en anden, kan du overveje at reservere separat, så hver person betaler mindre!