Loading icon

Fly eller bil? Hvad er den bedste måde at komme til resortet på

Det er meget sjovt at planlægge en tur til et feriested. Det er ligesom New Year's Eve . Folk vælger hav og lande, ringer til rejsebureauer og lytter til venners råd. Moderne logistik giver enorme muligheder for at rejse. I dag er du på the North Pole , og dagen efter solbader du på en varm strand.

Men ikke alle turister rejser med fly, nogle kan lide romantikken i en bil. Ja, de skændes ikke om smag, men lad os prøve at sammenligne de to transportformer.

1. Sikkerhed

Aerophobes kan ikke overbevises om deres frygt for at flyve. Men statistikker siger noget andet, i betragtning af at sikkerheden i et fly kan sammenlignes med at køre på en rulletrappe. Der er mange måder at overvinde frygt på, og den vigtigste er øvelse. Flyv oftere, og du vil ikke bemærke, hvordan din phobias fordamper.

Bilens sikkerhed er ikke i tvivl. Folk bevæger sig på vejene hver dag uden at bekymre sig om helbred eller liv.

Hvis flyet viser sig at have problemer i lufthavnen, så behøver du ikke at beskæftige dig med reparationer og bekymre dig om turen. Flyselskabet stiller endnu et fly til rådighed, og ferien fortsætter med en lille forsinkelse. Bilhavari på motorvejen truer med problemer. Reparationer vil falde på turisternes skuldre, og det kan sætte en stopper for rejsen.

I sager af sikkerhed, har flyet en lille advantage .

2. Hastighed
Hvis du forbereder dig på at besøge varme lande eller rejse rundt i verden, så bør du glemme alt om bilen. Flyet har en væsentlig fordel med hensyn til hastighed og tilgængelighed af ruter. Det er praktisk at rejse i bil over korte afstande. Til nærmeste sø eller flere hundrede kilometer. Flyet bliver vinderen af denne kategori.

3. Komfort

Svært valg. Ja, i kabinen er der ofte gener. Trange stole gør dig legs numb , de små toiletter er konstant travle, og maden er ikke varieret. Hvis du køber en business class ticket , kan du rejse med større komfort, men det vil koste mere.

Den interiøret i bilen er ikke meget større, og manglen på et badeværelse og den lave bevægelseshastighed risikerer at gøre rejser til et problem. I denne kategori går sejren til air transport .

Konkurrencen behandler flere aspekter som er vigtige på rejser. Det vigtigste at huske er, at valget er dit. Gør dig gerne klar til vejen, lad turen være sikker og behagelig. God tur.

Flight tickets online