Loading icon

Nogle flere steder, du bør besøge, når du flyver til Frankrig

Frankrig er et smukt land med mange gode steder at besøge. Det har en rig historie, god vin og mad og venlige mennesker. Der er også mange transportmuligheder tilgængelige i Frankrig, herunder tog og fly. Lige efter ankomsten til Frankrig er det klogt at rent a car in France undersøge landet på den bedste måde. Her er nogle af de bedste steder, du bør besøge, når flying to France:

Avignon

Avignon er en by i Provence-Alpes-Côte d'Azur-regionen i Frankrig. Det ligger ved Rhone-floden og var hjemsted for paver i det 14. århundrede. Pavepaladset er der, såvel som mange fantastiske bygninger og gammel arkitektur, der gør dette sted et besøg værd, hvis du flyver til Frankrig! Sørg for en mindeværdig oplevelse af booking excursions in Avignon  med professionelle lokale guider.

Arles

Arles er en topdestination i Provence, og det er et besøg værd, hvis du vil se noget af Camargue-regionen. Byen har en masse historie, men den har også masser af gode restauranter og ting at lave. Du kan tage en bådtur gennem marsken eller besøge en arkæologisk park, der indeholder over 20.000 genstande fra det antikke Grækenland, Rom og Egypten – plus mange flere attraktioner!

Bordeaux

Bordeaux er en by i det sydvestlige Frankrig ved Garonne-floden. Det er berømt for sin vin, men også kendt for sin historie som en port. Byen har været beboet siden det 8. århundrede f.Kr., hvor den blev grundlagt af grækere fra Phocaea (nutidens Foça). I 1453 blev Bordeaux en del af Frankrig, efter at Henrik VI overtog kontrollen fra England under Hundredårskrigen.

  • Du kan besøge Clémentine-kapellet og beundre dets farvede glasvinduer, der viser scener fra Jesu liv;
  • tag billeder af Place de la Bourse, som er designet af den franske arkitekt Gustave Eiffel;
  • gå langs Rue Sainte Catherine, hvor du finder mange butikker, der sælger tøj og smykker;
  • smag nogle lækre måltider på restauranten La Tour de Guet, som serverer traditionelle franske retter lavet med lokale råvarer.

Toulouse

Toulouse er hovedstaden i regionen Midi-Pyrénées, og det er en af Frankrigs vigtigste byer. Der er mange ting at gøre her, herunder at besøge museer og gallerier eller shoppe souvenirs. En ting, du helt sikkert bør give dig tid til, er at se nogle af Toulouses historiske steder som Saint-Sernin-basilikaen eller Canal du Midi (eller begge dele!).

Hvis du er interesseret i luftfartshistorie, så er Toulouse også et godt sted at besøge, fordi den har en lufthavn opkaldt efter Blériot - den første person, der foretog en vellykket flyvning over Den Engelske Kanal i 1909!

Marseille

Hvis du planlægger en rejse til Frankrig, kan du overveje at besøge Marseille. Den næststørste by i Frankrig, Marseille er også den ældste by i Frankrig og har en rig historie. Det er kendt som "La Belle de Provence", som kan oversættes til "Det smukke i Provence."

Det blev grundlagt af grækere omkring 600 f.Kr. og blev en vigtig handelshavn under romersk styre. I dag er det hjemsted for mange immigranter fra Nordafrika, som kom for at arbejde i den travle havn eller blev fordrevet af krige i Algeriet og Marokko - den største muslimske befolkning i enhver europæisk by uden for London (ca. 40%). Det jødiske samfund har også været der siden romertiden; i dag er der omkring 10 synagoger, der betjener omkring 15.000 jøder, der bor i selve Marseille (ikke inklusive dem, der bor i nærheden).

Strasbourg - Alsace-Lorraine

Strasbourg er hovedstaden i Alsace-Lorraine, og den ligger ved Rhinen. Det har været en stor europæisk by siden det 14. århundrede og var engang en del af Tyskland indtil efter Anden Verdenskrig, hvor den blev en del af Frankrig. Byen har en smuk gotisk katedral kaldet Notre Dame de Strasbourg, som kan dateres tilbage til 1220 e.Kr.!

Lyon

Lyon er den tredjestørste by i Frankrig, med en befolkning på over 1,5 millioner mennesker. Det ligger i Rhone-dalen, som er berømt for sin vinproduktion og er blevet kaldt "gastronomiens hovedstad". Byen byder på en række museer og kunstgallerier samt talrige kulturelle begivenheder i løbet af året. Lyon fungerer også som et vigtigt center for handel og industri; det er hjemsted for Frankrigs næststørste børs efter Paris' Bourse de Paris (Paris-børsen).

Frankrig er et fantastisk land at besøge!

France har mange smukke byer og landsbyer, som du kan udforske. Landet har en rig historie, hvor folk har boet der siden stenalderen. Frankrig har også et mangfoldigt landskab, herunder bjerge, skove og strande langs sin kystlinje.

Der er også mange forskellige kulturer i Frankrig;

  • de omfatter germanske folk, der slog sig ned i det nuværende Alsace-Lorraine (regionen, der grænser op til Tyskland) i løbet af det 5. århundrede e.Kr.;
  • Keltere, der migrerede sydpå fra Storbritannien under jernalderen (3.-1. århundrede f.Kr.);
  • Romere, der erobrede Gallien i 52 f.Kr.;
  • Franks, der invaderede Gallien fra Tyskland i slutningen af antikken (5. århundrede e.Kr.). Det franske køkken afspejler dets lange historie med udenlandsk erobring såvel som indfødte praksisser:
  • for eksempel kombinerer det middelhavstilberedningsmetoder med lokale ingredienser såsom smør i stedet for olivenolie eller fisk i stedet for kød om fredagen i fastetiden, når katolikker faste fra at spise kødprodukter hver fredag til påskesøndag morgen, hvor Jesus Kristus blev oprejst fra døden efter at være blevet korsfæstet af Pontius Pilatus to dage tidligere (25. marts).

Frankrig er et fantastisk land at besøge, og der er så mange steder, du kan tage hen, mens du er der! Hvis du vil se noget af den smukkeste arkitektur i verden eller opleve lokal kultur, har disse byer det hele.