Loading icon

Hurghada - yndlingsresort

Hurghada - yndlingsresort

Egyptens feriesteder har været populære blandt turister fra hele verden i mange år. En fremtrædende repræsentant for et sådant feriested er Hurghada . Dette turistcenter er meget populært. Det er placeret cirka i en afstand af 500 kilometer fra Egyptens hovedstad - Kairo.

Resortet spredte sig på de egyptiske kyster af Det Røde Hav. Der er evig sommer, klart og solrigt vejr året rundt. Hurghada er en endeløs perlerække af gyldne strande, øde bjerge og en storslået undervandsverden. Hvilket giver en fremragende mulighed for dykning og snorkling.

I forhold til antallet af hoteller pr. kvadratkilometer, måske vil Hurghada være på førstepladsen i verden. Der er mere end 200 komfortable hoteller designet til forskellige rekreationsformål og turisters budget.

Næsten alle eksisterende hotelkæder er repræsenteret her. Samtidig fortsætter byen med at udvide og bygge. Her vokser moderne hotelkomplekser med rekordfart. Næsten alle hoteller og hoteller er perfekte til en hyggelig familieferie med børn. Kvalitetsservice, fremragende service fra personalet. Hotelarbejdere er i stand til at kommunikere med alle repræsentanter for europæiske lande. Og vores landsmænd i Hurghada føler sig helt komfortable, så de elsker dette feriested meget.

Den unikke Hurghadas klima bidrager til et behageligt ophold her gennem hele kalenderåret. Februar regnes for den køligste måned her, mens lufttemperaturen her ikke er lavere end +23–+27 grader C. Og vandet varmes op til +22–+23 grader og derover. Og den varmeste måned er august. Lufttemperaturen overstiger ikke tærsklen: +34–+36,5 grader. Og vandtemperaturen på stranden går aldrig under +27,5–+29 grader.

Luften i Egypten er tør, så selv den varmeste temperatur her er meget lettere for kroppen at opfatte end i feriestederne i Middelhavet, hvor luften er ret fugtig. På Hurghadas strande blæser der næsten altid en behagelig brise, hvilket gør det yderst behageligt at hvile på kysten, selv i den varmeste periode.

Måltider på hoteller og kroer, som i alle resorts i Egypten, organiseres i form af en "buffet". Samtidig tilbydes et varieret og rigeligt sortiment. Der er mange grøntsager, frugter, salater, skaldyr og fiskeretter. Pakken inkluderer normalt to måltider: morgenmad og aftensmad. Og om eftermiddagen kan du forfriske dig i en af ​​de lokale restauranter eller caféer. Dem er der rigtig mange af her. Nogle af dem kan findes direkte på webstedet.

Flights til Hurgada