Loading icon

Hurghada - favoriete resort

Hurghada - favoriete resort

De vakantieoorden van Egypte zijn al vele jaren populair bij toeristen van over de hele wereld. Een prominente vertegenwoordiger van zo'n resort is Hurghada. Dit toeristische centrum is erg populair. Het bevindt zich op ongeveer 500 kilometer van de hoofdstad van Egypte - Caïro.

Het resort ligt aan de Egyptische kust van de Rode Zee. Er is een eeuwige zomer, helder en zonnig weer het hele jaar door. Hurghada is een eindeloze reeks gouden stranden, verlaten bergen en een prachtige onderwaterwereld. Dat geeft een uitstekende gelegenheid om te duiken en snorkelen.

Als je kijkt naar het aantal hotels per vierkante kilometer, staat Hurghada misschien wel op de eerste plaats ter wereld. Er zijn meer dan 200 comfortabele hotels ontworpen voor verschillende recreatiedoeleinden en het budget van toeristen.

Bijna alle bestaande hotelketens zijn hier vertegenwoordigd. Tegelijkertijd blijft de stad uitbreiden en bouwen. Moderne hotelcomplexen groeien hier in recordtempo. Vrijwel alle hotels en hotels lenen zich uitstekend voor een gezellige familievakantie met kinderen. Kwaliteitsservice, uitstekende service van het personeel. Hotelmedewerkers kunnen communiceren met vertegenwoordigers van Europese landen. En onze landgenoten in Hurghada voelen zich helemaal op hun gemak, dus ze houden erg van dit resort.

Het unieke klimaat van Hurghada draagt ​​het hele kalenderjaar bij aan een comfortabel verblijf hier. Februari wordt hier als de koelste maand beschouwd, terwijl de luchttemperatuur hier niet lager is dan +23–+27 graden C. En het water wordt opgewarmd tot +22–+23 graden en hoger. En de warmste maand is augustus. De luchttemperatuur overschrijdt de drempel niet: +34–+36,5 graden. En de watertemperatuur op het strand komt nooit onder +27,5–+29 graden.

De lucht in Egypte is droog, dus zelfs de hoogste temperatuur hier is veel gemakkelijker voor het lichaam waar te nemen dan in de resorts van de Middellandse Zee, waar de lucht behoorlijk vochtig is. Op de stranden van Hurghada waait bijna altijd een aangenaam briesje, waardoor het uiterst comfortabel is om aan de kust uit te rusten, zelfs in de heetste periode.

Maaltijden in hotels en herbergen, zoals in alle resorts in Egypte, worden georganiseerd in de vorm van een "buffet". Tegelijkertijd wordt er een gevarieerd en rijk assortiment aangeboden. Er zijn veel groenten, fruit, salades, zeevruchten en visgerechten. Het pakket bevat meestal twee maaltijden: ontbijt en diner. En 's middags kunt u zich verfrissen in een van de lokale restaurants of cafés. Het zijn er hier enorm veel. Sommige zijn direct ter plaatse te vinden.

Vluchten naar Hurgada