Loading icon

Hurghada - favorittsted

Hurghada - favorittsted

Resortområdene i Egypt har vært populære blant turister fra hele verden i mange år. En fremtredende representant for et slikt feriested er Hurghada. Dette turistsenteret er veldig populært. Den ligger omtrent i en avstand på 500 kilometer fra hovedstaden i Egypt - Kairo.

Anlegget spredte seg på den egyptiske bredden av Rødehavet. Det er evig sommer, klart og solrikt vær hele året. Hurghada er en endeløs rekke av gylne strender, øde fjell og en fantastisk undervannsverden. Noe som gir en utmerket mulighet for dykking og snorkling.

Med antall hoteller per kvadratkilometer vil kanskje Hurghada være på førsteplass i verden. Det er mer enn 200 komfortable hoteller designet for ulike rekreasjonsformål og turistbudsjettet.

Nesten alle eksisterende hotellkjeder er representert her. Samtidig fortsetter byen å utvide og bygge. Her vokser moderne hotellkomplekser i rekordfart. Nesten alle hoteller og hoteller er perfekte for en hyggelig familieferie med barn. Kvalitetsservice, utmerket service fra personalet. Hotellarbeidere er i stand til å kommunisere med alle representanter for europeiske land. Og våre landsmenn i Hurghada føler seg helt komfortable, så de elsker dette feriestedet veldig mye.

Det unike klimaet i Hurghada bidrar til et komfortabelt opphold her gjennom hele kalenderåret. Februar regnes som den kjøligste måneden her, mens lufttemperaturen her ikke er lavere enn +23–+27 grader C. Og vannet varmes opp til +22–+23 grader og over. Og den varmeste måneden er august. Lufttemperaturen overskrider ikke terskelen: +34–+36,5 grader. Og vanntemperaturen på stranden går aldri under +27,5–+29 grader.

Luften i Egypt er tørr, så selv den varmeste temperaturen her er mye lettere for kroppen å oppfatte enn i feriestedene i Middelhavet, hvor luften er ganske fuktig. På strendene i Hurghada blåser det nesten alltid en behagelig bris, noe som gjør det ekstremt behagelig å hvile på kysten, selv i den varmeste perioden.

Måltider på hoteller og vertshus, som på alle feriesteder i Egypt, organiseres i form av en "buffé". Samtidig tilbys et variert og rikt utvalg. Det er mange grønnsaker, frukt, salater, sjømat og fiskeretter. Pakken inkluderer vanligvis to måltider: frokost og middag. Og på ettermiddagen kan du forfriske deg på en av de lokale restaurantene eller kafeene. Det er veldig mange av dem her. Noen av dem finner du rett på stedet.

Flyturer til Hurgada