Loading icon

Reis naar Japan

Reis naar Japan

Als je een ander land kiest om te reizen, moet je op Japan letten. Het is niet alleen mooi in de herfst en lente, maar ook absoluut schoon. Bijna elke Japanner probeert schoon te houden en gooit nooit afval op straat, hiervoor hebben ze speciale tanks, die vervolgens door arbeiders van een speciale dienst worden weggehaald en gerecycled tot andere dingen, papier, enz. Er zijn ook veel fantastische tempels en pittoreske parken in Japan. Daarom is Japan de beste optie om je vakantie door te brengen.

Denk, voordat u naar Japan komt, aan accommodatie een>. Meestal zijn kamers en appartementen in het Land van de Rijzende Zon niet hetzelfde als in andere landen. Goedkope huizen zijn gemaakt van hout en bedekt met rijstpapier, en de grootte van de kamer of het appartement zal erg klein zijn, maar het is dit soort woonruimte dat in dit land als erg gezellig wordt beschouwd.

Het is zeer zeldzaam om een ​​Japanner te ontmoeten die niet heeft nagedacht over het interieur van zijn huis, dus het vinden van een goedkope en aangenaam ingerichte kamer zal niet moeilijk voor je zijn.

Om tijd door te brengen met het welzijn van uw gezondheid, wordt aanbevolen om hun parken te bezoeken, zoals Rikuchu Kaigan, Ise Shima en anderen. Ga ook niet om de berg Fuji heen, waar veel toeristen uit verschillende landen naartoe komen. Als je in zo'n geweldig land aankomt, begrijp je misschien niet wat er gebeurt.

Mensenmassa's in kimono's, prachtig gekleed, zullen je passeren, en als je een heleboel kraampjes met eten en entertainment ziet, zul je verbaasd zijn - dit zijn festivals waar vuurwerk wordt afgestoken, mensen nationaal eten eten en verschillende spellen met prijzen spelen. Meestal worden ze 1-2 keer per jaar of vaker uitgevoerd. Nationaal eten in Japan is niet zo smerig als sommige mensen denken.

Vroeger dachten we dat de Japanners en Chinezen alles aten wat ze konden, maar dat is niet zo. De Japanners zijn erg voorzichtig met hun tradities, tradities in het gezin, en houden ook van heerlijke traditionele gerechten zoals ramen, sushi en broodjes, sashimi, zoni, tempura, sukiyaki en vele anderen. En ze houden ook van zoetigheden, die ze uitstekend maken. Het zal voor u niet moeilijk zijn om ze in de winkels te vinden, er is veel snoep en ze zijn populair.

Uit dit artikel, je leerde wat Japan werkelijk is. Een reis naar dit land zal onvergetelijk zijn en inspiratie geven aan kunstenaars en schrijvers. Stranden, parken, tempels en festivals zullen elke bezoeker aanspreken, en schone lucht zal je inspireren om de berg Fuji te veroveren. Daarom denken veel mensen dat Japan erg mooi en mooi is.