Loading icon

Japan Airlines

Generelle oplysninger om flyselskabet

JAL Japan Airlines blev grundlagt i 1951 og er i dag det vigtigste luftfartsselskab i Asien. Afgange fra Narita base airport , der ligger nær Tokyo, udføres både til internationale og lokale destinationer. Den 1. april 2007 blev virksomheden medlem af Oneworld aviation alliance .

Om bord på dette luftfartsselskabs fly får passagererne følgende valg af serviceklasser: For det første business, premium økonomi og økonomi. Under hele flyvningen tilbydes lette snacks og drinks til alle, baren har et udvalg af drinks. Hvert sæde i JAL Sky Shell Seat-systemet er forsynet med en individuel videoskærm, hvor du kan vælge video, musik, spil eller en film på en af 130 kanaler, som du ønsker det. Derudover har hvert sæde en stikkontakt, og et udtræksbord giver dig mulighed for at placere en personlig bærbar computer på den.

For et behageligt tidsfordriv for kunder er der også et bredt udvalg af tidsskrifter, hvis nødvendigt kan du bruge papirvarer, postkort, albums, hygiejnesæt, tæpper, puder osv.

Flyselskabets rutenetværk

Du kan købe Japan Airlines-billetter til destinationer, der inkluderer fly til fem kontinenter. 156 lufthavne i 33 lande understøtter selskabets internationale flyvninger, herunder Europa, USA, Canada, Australien, Indien, Mexico, Singapore, Indonesien, UAE, Rusland osv. Kun i Japan er der 60 lufthavne, der accepterer Japan Airlines-fly.

Flyselskabsflåde

Til dato har virksomheden 271 moderne fly til sin rådighed. Størstedelen af flåden er repræsenteret af Boeing long-haul passenger airliners . Der er også fartøjer til nærliggende transport af mærket: Airbus, McDonnell Douglas, McDonnell Douglas, Download, Britten-Norman osv.

Linjen af fragtskibe er repræsenteret af Boeings tunge lastbiler. Fly af forskellige klasser og kapacitet tillader flyvninger af forskellig varighed og kompleksitet.

Vilkår og regler for flyselskabsbagage

Bagagereglerne overholder "stykkonceptet" system. Samtidig må den tilladte bagagevægt for én Japan Airlines-billet for en voksen eller et barn over 2 år ikke overstige: 96 kg for første- og business-klasser og 46 kg for økonomiklasse.

Flyselskabssikkerhed

Japan Airlines bestod i 2008 en international sikkerhedsrevision , bekræftet af IATA certificate . Sikkerhedspolitikken sørger for regelmæssig fornyelse og reparation af alt udstyr, og fra januar 2021 var gennemsnitsalderen for flyflåden 11 år.

Flyselskabets punktlighed

Med den typiske asiatiske ro og pedanteri finder registrering og afgang af fly sted uden forsinkelser og forsinkelser . Derfor kan virksomhedens kendetegn ved højre kaldes - punktlighed.

Køb af flybilletter

Flybilletter kan købes direkte på webstedet eller ved at ringe til servicecenteret eller på  europefly .

Flyselskabets bonusprogrammer

Flyselskabets ledelse har til formål at forenkle billetsystemet og øge efterspørgslen efter sine tjenester. I denne henseende har virksomhedens politik i de senere år forudsat udvikling af et bonusprogram. For eksempel tilbydes et rentabelt loyalitetsprogram "JAL Mileage Bank" til faste kunder.
.