Loading icon

Japan Airlines

Generell informasjon om flyselskapet

JAL Japan Airlines ble grunnlagt i 1951 og er i dag hovedselskapet i Asia. Avganger fra Narita baseflyplass, som ligger i nærheten av Tokyo, utføres både til internasjonale og lokale destinasjoner. 1. april 2007 ble selskapet medlem av Oneworld luftfartsallianse.

Om bord på flyet til dette flyselskapet får passasjerer følgende valg av tjenesteklasser: først, business , premium økonomi og økonomi. Gjennom hele flyturen tilbys lett snacks og drikke til alle, baren har et utvalg drinker. Hvert sete i JAL Sky Shell Seat-systemet er utstyrt med en individuell videoskjerm, hvor du kan velge video, musikk, spill eller en film på en av 130 kanaler som du ønsker. I tillegg har hvert sete et strømuttak, og et uttrekkbart bord lar deg plassere en personlig bærbar PC på den.

For et hyggelig tidsfordriv for kunder er det også et bredt utvalg av tidsskrifter, om nødvendig kan du bruke skrivesaker, postkort , album, hygienesett, tepper, puter osv.

Flyselskapets rutenettverk

Du kan kjøpe Japan Airlines-billetter til destinasjoner som inkluderer fly til fem kontinenter. 156 flyplasser i 33 land støtter selskapets internasjonale flyvninger, inkludert Europa, USA, Canada, Australia, India, Mexico, Singapore, Indonesia, UAE, Russland, etc. Bare i Japan er det 60 flyplasser som aksepterer Japan Airlines-fly.

Flyselskapsflåte

Til dags dato har selskapet 271 moderne fly til rådighet. Størstedelen av flåten er representert av Boeing langdistanse passasjerfly. Det er også fartøyer for nærliggende transport av merket: Airbus, McDonnell Douglas, McDonnell Douglas, Download, Britten-Norman, etc.

Linjen av lasteskip er representert av tunge lastebiler fra Boeing. Fly av ulike klasser og kapasitet tillater flyginger av ulik varighet og kompleksitet.

Vilkår og regler for flyselskapets bagasje

Bagasjereglene er i samsvar med "piece concept"-systemet. Samtidig må den tillatte bagasjevekten for én Japan Airlines-billett for en voksen eller et barn over 2 år ikke overstige: 96 kg for første- og bedriftsklasser og 46 kg for økonomiklasse.

Flyselskapssikkerhet

Japan Airlines bestod i 2008 en internasjonal sikkerhetsrevisjon, bekreftet av IATA-sertifikatet. Sikkerhetspolicyen sørger for regelmessig fornyelse og reparasjon av alt utstyr, og per januar 2021 var gjennomsnittsalderen på flyflåten 11 år.

Flyselskapets punktlighet

Med den typiske Asiatisk ro og pedanteri, registrering og avgang av flyreiser skjer uten forsinkelser og forsinkelser. Derfor kan selskapets kjennetegn ved høyre kalles - punktlighet.

Kjøpe flybilletter

Flybilletter kan kjøpes direkte på nettsiden eller ved å ringe servicesenteret eller på europefly.

Flyselskapets bonusprogrammer

Flyselskapets ledelse er rettet mot å forenkle billettsystemet og øke etterspørselen etter tjenestene. I denne forbindelse, de siste årene, har selskapets policy forutsatt utvikling av et bonusprogram. For eksempel tilbys et lønnsomt lojalitetsprogram "JAL Mileage Bank" for vanlige kunder.
.