Loading icon

Japan Airlines

Allmän information om flygbolaget

JAL Japan Airlines grundades 1951 och är idag det största flygbolaget i Asien. Avgångar från Narita-basflygplatsen, som ligger nära Tokyo, genomförs både till internationella och lokala destinationer. Den 1 april 2007 blev företaget medlem i Oneworld aviation allians.

Ombord på detta flygbolags flygplan får passagerare följande val av tjänsteklasser: först, affärer , premiumekonomi och ekonomi. Under hela flygresan erbjuds lättare tilltugg och drinkar till alla, baren har ett urval av drinkar. Varje säte i JAL Sky Shell Seat-systemet är försedd med en individuell videoskärm, där du kan välja video, musik, spel eller en film på en av 130 kanaler som du vill. Dessutom har varje säte ett eluttag och ett utdragbart bord gör att du kan placera en personlig bärbar dator på den.

Också, för ett trevligt tidsfördriv för kunder, finns det ett brett urval av tidskrifter, om det behövs kan du använda brevpapper, vykort , album, hygienkit, filtar, kuddar, etc.

Flygbolagets ruttnät

Du kan köpa Japan Airlines-biljetter till destinationer som inkluderar flyg till fem kontinenter. 156 flygplatser i 33 länder stödjer företagets internationella flygningar, inklusive Europa, USA, Kanada, Australien, Indien, Mexiko, Singapore, Indonesien, Förenade Arabemiraten, Ryssland, etc. Endast i Japan finns det 60 flygplatser som accepterar Japan Airlines flygplan.

Flygbolagsflotta

Till dags dato har företaget 271 moderna flygplan till sitt förfogande. Majoriteten av flottan representeras av Boeings långdistanspassagerarflygplan. Det finns också fartyg för närliggande transporter av märket: Airbus, McDonnell Douglas, McDonnell Douglas, Download, Britten-Norman, etc.

Linjen av fraktfartyg representeras av Boeings tunga lastbilar. Flygplan av olika klasser och kapacitet tillåter flygningar av olika varaktighet och komplexitet.

Villkor och regler för flygbolagsbagage

Bagagereglerna överensstämmer med "piece concept"-systemet. Samtidigt får den tillåtna bagagevikten för en Japan Airlines-biljett för en vuxen eller ett barn över 2 år inte överstiga: 96 kg för första- och affärsklass och 46 kg för ekonomiklass.

Flygbolagssäkerhet

Japan Airlines klarade 2008 en internationell säkerhetsrevision, bekräftad av IATA-certifikatet. Säkerhetspolicyn föreskriver regelbunden förnyelse och reparation av all utrustning, och från och med januari 2021 var medelåldern för flygplansflottan 11 år.

Flygbolagets punktlighet

Med den typiska Asiatisk lugn och pedanteri, registrering och avgång av flyg sker utan förseningar och förseningar. Därför kan företagets signum, med rätta, kallas - punktlighet.

Köpa flygbiljetter

Flygbiljetter kan köpas direkt på hemsidan eller genom att ringa servicecenter eller på europefly.

Flygbolagets bonusprogram

Flygbolagets ledning syftar till att förenkla biljettsystemet och öka efterfrågan på dess tjänster. I detta avseende har företagets policy under de senaste åren föreskrivit utveckling av ett bonusprogram. Till exempel tillhandahålls ett lönsamt lojalitetsprogram "JAL Mileage Bank" för vanliga kunder.
.