Loading icon

Regler for anstændighed i Sri Lanka

Regler for anstændighed i Sri Lanka

Som i ethvert andet land har Sri Lanka sine egne normer for adfærd og traditioner. Lad os være opmærksomme på de mest grundlæggende anstændighedsregler for feriegæster i dette eksotiske hjørne af verden. Overalt er det værd at huske befolkningens religion og overbevisning, det skal bemærkes, at du kun kan være i templet med front mod statuen af ​​ Buddha , det er uacceptabelt at blive fotograferet på baggrund af statuen, og dermed vise respektløshed.

Når de går ind i templet, skal kvinder dække deres skuldre med et tørklæde, og mænd bære shorts under knæene. Sørg for at fjerne sko og alle lædervarer. Et separat emne er hellige dyr, køer bør under ingen omstændigheder fornærmes.

Selvom de er det er usandsynligt, at det vil volde en masse problemer, men aberne findes lige ved hver tur og adskiller sig ikke i gode manerer. Hold din mad og ejendele tæt for at undgå ubehagelige overraskelser, disse drilske røvere er også urørlige, så hvis du allerede er blevet bestjålet af en abe, bliver du nødt til at finde ud af det. Unge mennesker, der er skødesløse med stoffer, bør huske, at distribution af stoffer og besiddelse i dette land straffes med døden, det er ikke værd at risikere livet for et øjebliks fornøjelse.

Bemærk venligst, at gourmeter også skal være forsigtige, national mad er utroligt krydret. Se en guide, før du spiser.

Tag aldrig mad med venstre hånd. I dette land er det acceptabelt at spise kun med din højre hånd, du kan holde et glas i din venstre. Drikkepenge gives ikke, når man forlader cafeen, da de allerede forsigtigt er inkluderet i bestillingens pris. Dette praktiseres ikke på hoteller og taxaer, så glem ikke at give drikkepenge, omkring $10 pr. person.

Dykkende entusiaster bør huske, at indsamling af koraller er forbudt. Denne regel gælder ikke kun for døde stykker som det velvillige hav kaster i land. Du kan frit samle sådanne naturgaver. Bemærk også, at efter solnedgang er det ikke velkomment at bryde stilheden, glem alt om fyrværkeri, høje drikkesange og larmende latter.

Du bør heller ikke kysse på offentlige steder og vise andre intime følelser for din soulmate. Det er også yderst uanstændigt at hæve sin stemme offentligt. På offentlige steder bør kvinder dække deres ben over knæene, og mænd bør ikke paradere i badebukser. Generelt er reglerne ikke så svære og mange og nemme at huske, hvilket vil bidrage til et behageligt ophold.