Loading icon

5 måder at overleve et flystyrt på

Mange mennesker flyver med fly og er ofte afhængige af piloter alene. De er overbeviste om, at alt vil være godt med dem, og de vil være i stand til at undgå et flystyrt. Selvfølgelig er et flystyrt ikke så hyppigt, men det kan stadig ske. Der har været en del sådanne fortilfælde gennem menneskehedens historie.

Derfor, hvis du flyver ofte, vil det ikke være malplaceret for dig at lære om måder, der vil hjælpe dig med at overleve.

Men hvad er disse måder? Vi vil fortælle dig 5 måder, som vil hjælpe dig med at overleve i en plane crash .

1) Sikre steder

Prøv at vælge sikre pladser i flyet for at øge dine chancer for at overleve. Det er selvfølgelig umuligt helt at forudsige nedstyrtningsstederne, men i tilfælde af en katastrofe kan du komme afsted med meget færre ofre. Vælg sæder i nærheden af ​​nødudgangen, så du hurtigt kan komme ud i tilfælde af en emergency .

2) Sikkerhedssele

Det kan virke som et simpelt og uvigtigt råd, at du har brug for at spænde din sikkerhedssele i et fly. Men det skal samtidig gøres. Så du kan undgå meget mindre skader, end hvis du ikke brugte sikkerhedsselen. Derfor skal du ikke ignorere sikkerhedsselen.

3) Posér

Hvis flyet begynder at ryste, og der er en nødsituation, skal du ind til højre posture . Hun kan reducere skaden eller helt undgå den. Du skal presse dit hoved mod bagsiden af ​​sædet og slå dine arme om det. På denne måde vil du være i stand til at lande på jorden med mindst mulig skade og generelt overleve uden at beskadige dine vitale organer.

4) Vis initiativ

Der er ingen grund til panik, når tingene gør' ikke gå efter planen. Prøv at være proaktiv og handle hurtigt. Så du kan spørge om situationen hurtigere end andre, tage en sikkerhedsvest fra stewardessen, andre mennesker vil ikke forstyrre dig, og så videre.

5) Glem din bagage og red dit liv

Selv hvis der er værdigenstande i din bagage, kan du nødt til at redde dit liv, men ikke din bagage. Hvis du gemmer den og bare trækker den med dig, så har du ikke tid til at komme ud hurtigst muligt, du vil være i en mængde mennesker, det kan være akavet, svært for dig, og så videre. Et par sekunder kan være afgørende og bør ikke bruges til uvæsentlige ting.

Flight tickets online