Loading icon

5 manieren om een vliegtuigcrash te overleven

Veel mensen vliegen per vliegtuig en vertrouwen vaak alleen op piloten. Ze zijn ervan overtuigd dat alles goed met ze komt en dat ze een vliegtuigcrash kunnen vermijden. Natuurlijk komt een vliegtuigongeluk niet zo vaak voor, maar het kan toch gebeuren. Er zijn nogal wat van dergelijke precedenten geweest in de geschiedenis van de mensheid.

Daarom, als u vaak vliegt, zal het voor u niet misstaan ​​om manieren te leren om u te helpen overleven.

< p data-tag="figure">

Maar wat zijn deze manieren? We vertellen je 5 manieren om te overleven bij een vliegtuigcrash.

1) Veilige plaatsen

Probeer in het vliegtuig veilige stoelen voor jezelf te kiezen om je overlevingskansen te vergroten. Natuurlijk is het onmogelijk om de crashlocaties volledig te voorspellen, maar bij een ramp kun je er met veel minder slachtoffers vanaf komen. Kies stoelen bij de nooduitgang zodat je snel kunt uitstappen in geval van een noodgeval.

2) Veiligheidsgordel

Het lijkt misschien een eenvoudig en onbelangrijk advies dat u nodig heeft om uw veiligheidsgordel in een vliegtuig vast te maken. Maar tegelijkertijd moet het gebeuren. Zo kunt u veel minder schade voorkomen dan wanneer u uw autogordel niet zou dragen. Negeer daarom de veiligheidsgordel niet.

3) Pose

Als het vliegtuig begint te trillen en er is een noodgeval, dan moet je naar rechts gaan < een href="https://www.theflightexpert.com/how-to-survive-a-plane-crash/">houding. Ze kan de schade verminderen of helemaal voorkomen. U moet uw hoofd tegen de rugleuning van de stoel drukken en uw armen eromheen slaan. Op deze manier kun je met de minste schade op de grond landen en over het algemeen overleven zonder je vitale organen te beschadigen.

4) Toon initiatief

Er is geen reden tot paniek als de zaken niet volgens plan verlopen. Probeer proactief te zijn en snel te handelen. Zo kun je de situatie sneller opvragen dan anderen, een veiligheidshesje meenemen van de stewardess, andere mensen zullen je niet storen, enzovoort.

5) Vergeet je bagage en red je leven

Zelfs als er waardevolle spullen in uw bagage zitten, moet u uw leven redden, maar niet uw bagage. Als je het opslaat en gewoon met je meesleept, heb je geen tijd om zo snel mogelijk weg te gaan, je bevindt je in een menigte mensen, het kan ongemakkelijk zijn, moeilijk voor je, enzovoort. Een paar seconden kunnen doorslaggevend zijn en mogen niet worden gebruikt voor onbelangrijke dingen.

Vliegtickets online