Loading icon

5 måter å overleve en flyulykke

Mange flyr med fly og er ofte avhengige av piloter alene. De er overbevist om at alt vil gå bra med dem, og de vil kunne unngå en flyulykke. En flyulykke er selvfølgelig ikke så hyppig, men det kan likevel skje. Det har vært ganske mange slike presedenser gjennom menneskehetens historie.

Derfor, hvis du flyr ofte, vil det ikke være malplassert for deg å lære om måter som vil hjelpe deg å overleve.

< p data-tag="figure">

Men hva er disse måtene? Vi vil fortelle deg 5 måter som vil hjelpe deg å overleve i en flyulykke.

1) Trygge steder

På flyet, prøv å velge trygge seter for deg selv for å øke sjansene dine for å overleve. Selvfølgelig er det umulig å forutsi krasjstedene fullstendig, men i tilfelle en katastrofe kan du komme deg avgårde med mye færre ofre. Velg seter nær nødutgangen slik at du raskt kan komme deg ut i tilfelle en nødsituasjon.

2) Sikkerhetsbelte

Det kan virke som et enkelt og uviktig råd at du trenger å feste sikkerhetsbeltet på et fly. Men samtidig må det gjøres. Så du kan unngå mye mindre skade enn hvis du ikke brukte bilbeltet. Derfor bør du ikke ignorere sikkerhetsbeltet.

3) Pose

Hvis flyet begynner å riste og det er en nødsituasjon, må du gå inn på høyre side a href="https://www.theflightexpert.com/how-to-survive-a-plane-crash/">stilling. Hun kan redusere skaden eller unngå den helt. Du må presse hodet mot baksiden av setet og vikle armene rundt det. På denne måten vil du kunne lande på bakken med minst mulig skade og generelt overleve uten å skade de vitale organene dine.

4) Vis initiativ

Det er ingen grunn til panikk når ting ikke går etter planen. Prøv å være proaktiv og handle raskt. Så du kan spørre situasjonen raskere enn andre, ta en sikkerhetsvest fra flyvertinnen, andre mennesker vil ikke forstyrre deg, og så videre.

5) Glem bagasjen og redd livet ditt

Selv om det er verdisaker i bagasjen din, må du redde livet ditt, men ikke bagasjen. Hvis du lagrer den og bare drar den med deg, vil du ikke ha tid til å komme deg ut så fort som mulig, du vil være i en mengde mennesker, det kan være vanskelig, vanskelig for deg, og så videre. Noen få sekunder kan være avgjørende og bør ikke brukes til uviktige ting.

Flybilletter online