Loading icon

Ting, der er forbudt at tage ombord på flyet

Flyselskaber er en bekvem måde at komme hurtigt til destinationen på. Men nogle gange kan denne metode medføre besvær på grund af indholdet af håndbagagen. Både rejsende med erfaring og begyndere står over for dette problem. Hvad er disse ting, og hvorfor skulle de ikke tage ombord? Hvordan kan disse forbud gå rundt?

I 2022, som i tidligere år er en list of things that cannot be taken on board forskellig afhængig af land og flyselskab. Men på trods af dette kan alle ting opdeles i dem, der kun er uønskede i nogle lande og flyselskaber, og dem, der ikke kan transporteres nogen steder.

Det er forbudt at tage skærende og hæftede metalgenstande og værktøj om bord på ethvert flyselskab: sakse, kniv, økse, konstruktionsværktøj (tænger, hammer, sav, buzz, tænger og andre), skydevåben og ammunition, eksplosive og inflammatoriske genstande og blandinger (fyrværkeri, fyrværkeri, Bengal lights , krudt, tændstikker og lightere, opløsningsmidler og spraydåser). For at forbyde legetøj, der efterligner disse genstande.

Alle emner under pres indeholdende gas ikke kan medbringes om bord på flyet. Stoffer og genstande indeholdende giftige stoffer. Hvert år bliver deres liste udvidet og erklæret gennem aftaler mellem lande rundt om i verden. De åbenlyse objekter i denne kategori kan omfatte et kviksølvtermometer, et tonometer, et barometer og forskellige syrer og chlorine -containing substances .

Under et strengt forbud , letfordærvelige fødevarer forbliver: fisk, bløde oste, mejeri- og kødprodukter med kort holdbarhed. Men bliv ikke ked af det, du kan tage sandwich, chokoladebarer, frugt og nødder, hård ost og pølse, brød, småkager og slik med dig til flyet.

Med hensyn til væsker eller "halvvæsker", er det sværere. Yoghurt, vand, juice, marmelade, bløde oste kan tages om bord i en beholder, hvis volumen ikke overstiger 100 ml. Det er værd at bemærke, at den faste mængde refererer præcist til kapaciteten og ikke de transporterede produkter. Derfor vil det ikke være muligt at medbringe 100 ml vand i en flaske med en volumen på 0,5 liter.

Liquid hygiene products , såsom: shampoo, balsam og shower gel kan transporteres i miniatureflasker, der ikke overstiger den anbefalede volumen. Sådanne beholdere kan nu findes ikke kun i lufthavne, men også i mange kædebutikker til hjemmet eller med kosmetik. Ofte sælges de allerede komplet med en pakke af den nødvendige størrelse. Medicin kan medbringes om bord på flyet. Men medicin i flydende form er heller ikke mere end 100 ml, og hårde stoffer bør tages sammen med lægens recept.

Begrænsningen for transport af væsker med en volumen på højst 100 ml er gyldig i alle lufthavne, ikke pr. chance. Det giver sikkerhed under flyvningen uden at skade passagererne. Alle flydende stoffer, der er nødvendige for livet, hvad enten det er vand eller stoffer, er ganske tilstrækkeligt i et volumen på 100 ml. Men forskellige brandfarlige og brandfarlige væsker i et volumen på mindre end 100 ml vil ikke være i stand til at forårsage uoprettelig skade og have en uoprettelig effekt på flyvningens forløb. Da de tilgængelige ildslukningsmidler om bord vil eliminere problemet.

Hvis der er opstået en uforudset situation: i alle lufthavne kan en passager, der har bestået registreringen, en subccelete og andre typer inspektioner købe de nødvendige varer og mad i den såkaldte "rene" zone. Der er duty -free shops , forskellige købmands- og souvenirbutikker. Det er værd at bemærke, at toldfri butikker kun er placeret i internationale lufthavne.

Før flyvning anbefaler vi, at du omhyggeligt læser listen over varer, der er forbudt til transport med flyselskabet. Og tag på en tur med godt humør og uden problemer!

Buy cheap flights