Loading icon

Amazon verden

Amazon verden

En fantastisk og mystisk verden af ​​flora og fauna åbner sig i Amazonas jungle. Amazonasdalene, der spreder sig over seks en halv million kvadratkilometer, dækker land i ni lande, repræsenterer de sjældneste arter af insekter, planter og dyr, hvoraf nogle endnu ikke er blevet opdaget.

I Amazonas vilde skove har videnskabsmænd opdaget en stor variation af flora og fauna. Dyr, fugle, insekter og krybdyr bebor rummet fra jorden til toppen af ​​træerne. En af de mest unikke repræsentanter for Amazonas fauna er dovendyret.

Usædvanligt er dovendyret fuldstændig hjælpeløst på jorden. Han bruger det meste af sin tid på at hænge i træer. Men han er en fremragende svømmer i vandet.

Et stort antal fugle lever i Amazonas-regionen, et sådant antal findes ikke i noget hjørne af Jorden. De fleste af dem spiser planter. Og hvilken variation af fisk! Amazondalen er hjemsted for det rigeste fiskeriområde i verden. Og det er ikke overraskende, for Amazonas er den mest strømmende flod i verden.

Amazonbassinets landområder er praktisk talt ikke frugtbare, men Amazon-dalene og dens uigennemtrængelige skove er vigtige kilder i form af traditionel medicin.

Økoparken ligger i Amazonasbassinet. Dette er en ø med et areal på 800 hektar. Ecopark er et reservat for sjældne arter af aber. Der er konfiskerede, syge aber her. Denne økopark blev skabt for, at aberne skulle vænne sig til at leve i naturen. Derudover lever her mange truede arter af aber, som har alle betingelser for at komme ud af kategorien af ​​truede aber.

Amazonas er en flod, der opstod som et resultat af adskillelsen af ​​Gondwanas fastland og skiftet af Sydamerika mod vest, da Andesbjergene blokerede udgangen til Stillehavet. Amazonas har fundet vej gennem hele kontinentet, 6300 km lang.

Amazonas med sine tropiske skove og dale skaber en separat verden rig på flora og fauna. Amazonas dyreliv er ekstremt forskelligartet og var indtil for nylig perfekt afbalanceret. Men alt ændrede sig, da en mand invaderede denne vidunderlige verden.

Excursions with experienced guides in Manaus