Loading icon

Dagbøger fra Brighton Beach - den smukkeste ferieby i Storbritannien

Dagbøger fra Brighton Beach - den smukkeste ferieby i Storbritannien

Endeløs promenade fuld af underholdning, traditionel fish and chips, masser af vintage specialbutikker - kun en time fra London, og du er i den mest farverige by i the United Kingdom .

En times kørsel fra London ligger kystbyen Brighton, der er som en regnbueø blandt de vigtigste victorianske byer.

Ud over museer, gallerier og kongelige pavilloner er der pubber, der anses for at være de bedste i kongeriget, en smuk havnefronten, maleriske lokale butikker og et pulserende natteliv. Slip for fordommen om, at en turistby handler om travlhed. Bare nyd atmosfæren.

Selvom Brighton er en ferieby, er stranden der ikke sandet og blødt, men stenet, og havvandet er meget koldt selv om sommeren.

Kl. Christmas afholdes en traditionel badning i iskoldt havvand. Engelske herrer hopper i vandet klædt ud som julemand. Men selv hvis du nægter at svømme i havet om vinteren, kan du nyde den salte brise og måger, der bor i byen, når som helst på året.

Picnic på stranden på engelsk er enkel og beskeden. Snup et brød, nogle britiske oste og pølser og et varmt tæppe, hvis du besøger Brighton om vinteren. Langs promenaden er der iskiosker, der er åbne hele året rundt.

Og lad være med ikke glemme Candy Rock. Disse traditionelle lokale slik er hårde som en sten, men er utroligt velsmagende. Der er ingen andre slik som dette nogen steder i verden.

The best way to buy cheap flights