Loading icon

Dagbøker av Brighton Beach - den vakreste feriebyen i Storbritannia

Dagbøker av Brighton Beach - den vakreste feriebyen i Storbritannia

Endeløs promenade full av underholdning, tradisjonell fish and chips, massevis av vintage spesialitetsbutikker - bare en time fra London, og du er i den mest fargerike byen i Storbritannia .

En times kjøretur fra London ligger kystbyen Brighton, som er som en regnbueøy blant prime viktorianske byer.

I tillegg til museer, gallerier og kongelige paviljonger, er det puber som anses som de beste i kongeriket, en vakker vannkant, pittoreske lokale butikker og et pulserende natteliv. Bli kvitt fordommene om at en turistby handler om kjas og mas. Bare nyt atmosfæren.

Selv om Brighton er en ferieby, er stranden der ikke sand og myk, men steinete, og sjøvannet er veldig kaldt selv om sommeren.

Til jul er en tradisjonell bading i iskaldt sjøvann holdt. Engelske herrer hopper i vannet utkledd som julenissen. Men selv om du nekter å bade i havet om vinteren, kan du nyte den salte brisen og ropene fra måker som bor i byen når som helst på året.

< img src="/blog/uploads/20220423/picture-4_dyqRXL.jpg" data-image="picture-4_dyqRXL.jpg">

Piknik på stranden på engelsk er enkel og beskjeden. Ta et brød, noen britiske oster og pølser og et varmt teppe hvis du besøker Brighton om vinteren. Langs promenaden er det iskremkiosker som er åpne hele året.

< p data-ctag="figure">

Og ikke glem Candy Rock. Disse tradisjonelle lokale søtsakene er harde som en stein, men er utrolig velsmakende. Det finnes ingen andre søtsaker som dette hvor som helst i verden.

Den beste måten å kjøpe billige flyreiser på