Loading icon

Diaries of Brighton Beach - de mooiste badplaats van het VK

Diaries of Brighton Beach - de mooiste badplaats van het VK

Eindeloze promenade vol entertainment, traditionele fish and chips, veel vintage speciaalzaken - op slechts een uur rijden van Londen, en je bent in de meest kleurrijke stad van het Verenigd Koninkrijk .

Op een uur rijden van Londen ligt de badplaats Brighton, die lijkt op een regenboogeiland tussen prim Victoriaanse steden.

Naast musea, galerijen en koninklijke paviljoens, zijn er pubs die als de beste van het koninkrijk worden beschouwd, een prachtige waterkant, pittoreske lokale winkels en een bruisend nachtleven. Weg met het vooroordeel dat het in een toeristische stad om drukte en bedrijvigheid gaat. Geniet gewoon van de sfeer.

Hoewel Brighton een badplaats is, is het strand daar niet zanderig en zacht, maar rotsachtig, en het zeewater is zelfs in de zomer erg koud.

Met Kerst wordt traditioneel baden in ijskoud zeewater gehouden. Engelse heren springen verkleed als kerstman in het water. Maar zelfs als u in de winter weigert in zee te zwemmen, kunt u op elk moment van het jaar genieten van de zilte bries en de roep van meeuwen die in de stad leven.

< img src="/blog/uploads/20220423/picture-4_dyqRXL.jpg" data-image="picture-4_dyqRXL.jpg">

Picknick op het strand in het Engels is eenvoudig en bescheiden. Pak een brood, wat Britse kazen en worstjes en een warme deken als je Brighton in de winter bezoekt. Langs de promenade staan ‚Äč‚Äčijskiosken die het hele jaar door geopend zijn.

< p data-ctag="figure">

En vergeet Candy Rock niet. Deze traditionele lokale zoetigheden zijn keihard maar ongelooflijk lekker. Er zijn nergens ter wereld andere snoepjes zoals deze.

De beste manier om goedkope vluchten te kopen