Loading icon

Diaries of Brighton Beach - den vackraste semesterorten i Storbritannien

Diaries of Brighton Beach - den vackraste semesterorten i Storbritannien

Oändlig strandpromenad full av underhållning, traditionell fish and chips, massor av vintage specialbutiker - bara en timme från London, och du är i den mest färgstarka staden i Storbritannien .

En timmes bilresa från London ligger kuststaden Brighton, som är som en regnbågsö bland populära viktorianska städer.

Förutom museer, gallerier och kungliga paviljonger finns det pubar som anses vara de bästa i kungariket, en vacker strandpromenad, pittoreska lokala butiker och ett pulserande nattliv. Bli av med fördomen att en turiststad handlar om liv och rörelse. Njut bara av atmosfären.

Även om Brighton är en semesterort, är stranden där inte sandig och mjuk, utan stenig, och havsvattnet är väldigt kallt även på sommaren.

Vid jul är ett traditionellt bad i iskallt havsvatten hölls. Engelska herrar hoppar i vattnet utklädda till jultomten. Men även om du vägrar att bada i havet på vintern, kan du njuta av den salta brisen och ropen från måsar som lever i staden när som helst på året.

< img src="/blog/uploads/20220423/picture-4_dyqRXL.jpg" data-image="picture-4_dyqRXL.jpg">

Picknick på stranden på engelska är enkel och blygsam. Ta en limpa bröd, lite brittiska ostar och korvar och en varm filt om du besöker Brighton på vintern. Längs strandpromenaden finns glasskiosker som är öppna året runt.

< p data-ctag="figure">

Och glöm inte Candy Rock. Dessa traditionella lokala sötsaker är hårda som en sten men är otroligt välsmakande. Det finns inga andra sötsaker som detta någonstans i världen.

Det bästa sättet att köpa billiga flygresor