Loading icon

De bedste strande i verden

De bedste strande i verden

Hvem drømmer ikke om at tilbringe en ferie på en sandstrand - hvad kunne egentlig være bedre end solen, det turkisblå hav og fløjlsblødt sand? Du kan empirisk vælge det bedste sted for ferie og rekreation. Blandt turisterne går der rygter om flere hjørner af planeten, hvor resten bliver til en sand fornøjelse.

For eksempel, Trinidad, ligger det i den nordlige del af halvøen på det sydamerikanske fastland og er berømt for sit fantastiske strande. Det bedste ferieområde her anses for at være Maracas-bugten. Vandets renhed og gennemsigtighed glæder alle turister; palmer vokser ved kysten. Hvis du bliver træt af konstant at svømme og råbe, så kan du tage til den berømte Fishing Rock, som ligger meget tæt på, derfra åbner en smuk udsigt sig, du kan personligt se, hvordan Atlanterhavet møder Det Caribiske Hav.

Smaragdfarvet vand, snehvide strande, solnedgange af fantastisk skønhed - alt dette er Maldiverne. Øgruppen er konstant øverst på listen over romantiske steder på planeten. Hvis skæbnen smilede til dig, og du endte på dette fantastiske sted, så bør du besøge atollen North Male og South. For dykkere og bare fans af dykning vil Ari Island, der er berømt for sine undervandsskønheder, være interessant.

Du kan lære alt, så der er dykkerkurser, prisen for en sådan lektion vil være omkring 25 euro, men så kan du beundre koralrevene, de bizarre fisk og undersøiske havlandskaber. På trods af at dyre- og planteverdenen på land er ret rig og mangfoldig, kan den ikke sammenlignes med floraen og faunaen i undervandsverdenen.

På den østlige mexicanske Yucatan-halvø ligger den berømte Riviera Maya , som er hundrede kilometer af fantastiske strande beliggende på den caribiske kyst. Der er også et fantastisk syn og et historisk monument - Tulum, Maya-byen. Hele atmosfæren suppleres af smarte højklassehoteller samt forskellige underholdningssteder.

For elskere af ekstremsport er Maho Beach, der ligger på øen Saint Martin, velegnet. Udover cocktails og klart vand, tiltrækker den også turister med sine ekstremsportsgrene. I nærheden af ​​denne strand er Princess Juliana Lufthavn, landende fly flyver meget lavt over feriegæster (afstanden er kun snesevis af meter). Det er ikke for ingenting, at "plain spotters", ekstremsportsudøvere og andre spændingssøgende kommer her. Restauranter og caféer offentliggør endda tidsplanen for ankommende fly.

Hvad er den farligste strand i verden? Det er uden tvivl Queensland i Australien. Surfere vil finde farlige strømme, gigantiske bølger og endda konstante hajangreb her. Derudover risikerer turister langs den nordlige kyst at blive angrebet af æske vandmænd hver kode. Disse dyrs potente gift kan være dødelig, så det anbefales at undlade at svømme fra oktober til april.

Hotels in Maldives