Loading icon

De beste strendene i verden

De beste strendene i verden

Hvem drømmer ikke om å tilbringe en ferie på en sandstrand - egentlig, hva kan være bedre enn sol, turkis hav og fløyelsmyk sand? Du kan velge det beste stedet for ferie og rekreasjon empirisk. Blant turistene går det rykter om flere hjørner av planeten, hvor resten blir til en sann nytelse.

For eksempel, Trinidad, ligger det i den nordlige delen av halvøya i sør Amerikansk fastland og er kjent for sine fantastiske strender. Det beste feriestedet her anses å være Maracas-bukten. Vannets renhet og gjennomsiktighet gleder alle turister; palmer vokser på kysten. Hvis du blir lei av å stadig bade og rope, så kan du gå til den berømte Fishing Rock, som ligger like i nærheten, derfra åpner en vakker utsikt seg, du kan personlig se hvordan Atlanterhavet møter Det karibiske hav.

Smaragdgrønt vann, snøhvite strender , solnedganger med fantastisk skjønnhet - alt dette er Maldivene. Skjærgården er konstant på toppen av listen over romantiske steder på planeten. Hvis skjebnen smilte til deg og du endte opp på dette fantastiske stedet, bør du besøke atollene North Male og South. For dykkere og bare fans av dykking, vil Ari Island, kjent for sine undervannsskjønnheter, være av interesse.

Du kan lære alt , så det er dykkekurs, kostnaden for en slik leksjon vil være omtrent 25 euro, men da kan du beundre korallrevene, den bisarre fisken og havlandskapet under vann. Til tross for at dyre- og planteverdenen på land er ganske rik og mangfoldig, kan den ikke sammenlignes med floraen og faunaen i undervannsverdenen.

På den østlige meksikanske Yucatan-halvøya ligger den berømte Riviera Maya , som er hundre kilometer med fantastiske strender som ligger på den karibiske kysten. Det er også et fantastisk syn og et historisk monument - Tulum, Maya-byen. Hele atmosfæren kompletteres av elegante høyklassehoteller, samt ulike underholdningssteder.

For elskere av ekstremsport er Maho Beach, som ligger på øya Saint Martin, egnet. I tillegg til cocktailer og klart vann, tiltrekker den seg også turister med sine ekstremsporter. I nærheten av denne stranden ligger Princess Juliana flyplass, landende fly flyr veldig lavt over ferierende (avstanden er bare titalls meter). Det er ikke for ingenting at "plain spotters", ekstremsportsutøvere og andre spenningssøkere kommer hit. Restauranter og kafeer legger til og med ut tidsplanen for ankommende fly.

Hva er den farligste stranden i verden? Uten tvil er dette Queensland i Australia. Surfere vil finne farlige strømmer, gigantiske bølger og til og med konstante haiangrep her. I tillegg risikerer turister langs den nordlige kysten å bli angrepet av boksmaneter hver kode. Den kraftige giften til disse dyrene kan være dødelig, så det anbefales å avstå fra å svømme fra oktober til april.

Hoteller i Maldivene