Loading icon

De beste stranden ter wereld

De beste stranden ter wereld

Wie droomt er niet van om een ​​vakantie door te brengen aan een zandstrand - echt, wat is er mooier dan de zon, de turquoise zee en het fluweelzachte zand? U kunt empirisch de beste plaats voor vakantie en recreatie kiezen. Onder de toeristen gaan geruchten over verschillende uithoeken van de planeet, waar de rest een waar genoegen wordt.

Bijvoorbeeld Trinidad, het is gelegen in het noordelijke deel van het schiereiland van het zuiden Amerikaanse vasteland en staat bekend om zijn prachtige stranden. Het beste resortgebied hier wordt beschouwd als de Golf van Maracas. De zuiverheid en transparantie van het water verheugt alle toeristen; palmbomen groeien aan de kust. Als je moe wordt van het constant zwemmen en schreeuwen, dan kun je naar de beroemde Fishing Rock gaan, die heel dichtbij ligt, van daaruit opent zich een prachtig uitzicht, je kunt persoonlijk zien hoe de Atlantische Oceaan de Caribische Zee ontmoet.

Smaragdgroene wateren, sneeuwwitte stranden , zonsondergangen van verbazingwekkende schoonheid - dit alles is de Malediven. De archipel staat constant bovenaan de lijst van romantische plekken op aarde. Als het lot je toelacht en je bent op deze fantastische plek beland, dan moet je de atollen van Noord-Male en Zuid bezoeken. Voor duikers en alleen voor liefhebbers van scubaduiken, zal Ari Island, beroemd om zijn onderwaterschoonheden, interessant zijn.

Je kunt alles leren , er zijn dus duikcursussen, de kosten van zo'n les zullen ongeveer 25 euro zijn, maar dan kun je de koraalriffen, bizarre vissen en onderwaterzeegezichten bewonderen. Ondanks het feit dat de dieren- en plantenwereld op het land behoorlijk rijk en divers is, is deze niet te vergelijken met de flora en fauna van de onderwaterwereld.

Op het oostelijke Mexicaanse schiereiland Yucatan ligt de beroemde Riviera Maya , dat is honderd kilometer prachtige stranden aan de Caribische kust. Er is ook een geweldig gezicht en een historisch monument - Tulum, de Maya-stad. De hele sfeer wordt aangevuld door chique eersteklas hotels, evenals verschillende uitgaansgelegenheden.

Voor liefhebbers van extreme sporten is Maho Beach, gelegen op het eiland Sint Maarten, geschikt. Naast cocktails en helder water trekt het ook toeristen met zijn extreme sporten. In de buurt van dit strand ligt Princess Juliana Airport, landende vliegtuigen vliegen zeer laag over vakantiegangers (de afstand is slechts tientallen meters). Niet voor niets komen hier “plain spotters”, extreme sporters en andere thrillseekers. Restaurants en cafés publiceren zelfs het schema van aankomende vliegtuigen.

Wat is het gevaarlijkste strand ter wereld? Dit is ongetwijfeld Queensland in Australië. Surfers vinden hier gevaarlijke stromingen, gigantische golven en zelfs constante aanvallen van haaien. Bovendien lopen toeristen langs de noordkust elke code het risico te worden aangevallen door dooskwallen. Het krachtige gif van deze dieren kan dodelijk zijn, dus het wordt aanbevolen om van oktober tot april niet te zwemmen.

Hotels op de Malediven