Loading icon

Sanctuary of Truth i Pattaya

Sanctuary of Truth i Pattaya

Østlig religion har mange storslåede helligdomme, der forbløffer fantasien. Men ingen af ​​dem kan sammenlignes med Sanctuary of Truth.

Den arkitektoniske og religiøse skabelse er fundamentalt forskellig fra andre analoger, som har fået konstant opmærksomhed fra turister.

Lidt historie

På trods af atmosfæren af ​​mystik og gammelt udseende blev templet bygget relativt for nylig - i 1981. Det er det yngste og mest populære arkitektoniske monument.

Da bygningen blev bygget uden et enkelt søm, vil strukturen konstant trænge til restaurering - dette er en af ​​hovedfunktionerne . Grundlæggeren af ​​ideen om skabelse var en respekteret og velhavende mand ved navn Lek Viryapan. Han besluttede, at hele verden skulle kende til de store traditioner i hans hjemland. Lek blev informeret om, at dagen for hans død ville komme præcis, når byggeriet af Sanctuary of Truth var afsluttet.

I denne forbindelse udsætter millionæren konstant prikken over i'et. Således repareres templet næsten hver måned, eller bygningen dekoreres.
Oprindeligt var helligdommen en slags museum.

Men den mentale atmosfære fascinerede sognebørnene, og de løftede deres bønner til himlen. Siden da er det arkitektoniske monument blevet et rigtigt helligdom.

Hvad er bemærkelsesværdigt ved Sanctuary of Truth?

Det arkitektoniske monument er placeret på et overraskende malerisk sted. Den ligger på en sten, hvis bund er kærtegnet af bølgerne. Når turister er her, har turister en imponerende udsigt, der næppe findes andre steder.

Templet i sig selv er en kuriosum - den er lavet af træ af en særlig art, dekoreret med udskæringer, der åbner øjnene for mennesker og usynlige dyr. Ved at tage det første skridt ind i templet, kaster en person straks ind i en anden verden. Turister ledsages overalt af statuer af Buddha og mytiske guder, som er klædt i træ. Helligdommen fortæller historien om kulturen i Thailand , deler hemmelige hemmeligheder og afsløringer.

Hvorfor du bør besøge helligdommen, mens du er i Thailand:

- muligheden at finde dig selv inde i den højeste bygning i verden, lavet uden et eneste søm;
- en fantastisk atmosfære, der afspejler kulturen i de østlige lande;


- muligheden for at nyde templets skønhed og bede om opfyldelsen af ​​ønsker, der helt sikkert vil gå i opfyldelse;
- episoder fra optagelserne af filmen filmen "Love in the Big City-2" blev afholdt her.

Sightseeing tours in Pattaya