Loading icon

Sannhetens helligdom i Pattaya

Sannhetens helligdom i Pattaya

Østlig religion har mange praktfulle helligdommer som forbløffer fantasien. Men ingen av dem kan sammenlignes med Sanctuary of Truth.

Den arkitektoniske og religiøse skapelsen er fundamentalt forskjellig fra andre analoger, som har fått konstant oppmerksomhet fra turister.

Litt av historien

Til tross for atmosfæren av mystikk og gammelt utseende, ble tempelet bygget relativt nylig - i 1981. Det er det yngste og mest populære arkitektoniske monument.

Siden bygningen ble bygget uten en eneste spiker, vil strukturen hele tiden trenge restaurering - dette er en av hovedtrekkene. Grunnleggeren av ideen om skapelse var en respektert og velstående mann ved navn Lek Viryapan. Han bestemte at hele verden skulle vite om de store tradisjonene i hjemlandet hans. Lek ble informert om at dagen for hans død ville komme nøyaktig når byggingen av Sanctuary of Truth var fullført.

I denne forbindelse legger millionæren stadig på seg siste hånd. Således repareres tempelet nesten hver måned eller bygningen dekoreres.
I utgangspunktet var helligdommen et slags museum.

Men den mentale atmosfæren fascinerte menighetsmedlemmene, og de løftet opp sine bønner til himmelen. Siden den gang har det arkitektoniske monumentet blitt et ekte helligdom.

Hva er bemerkelsesverdig med Sannhetens helligdom?

Det arkitektoniske monumentet ligger i en overraskende pittoresk sted. Den ligger på en stein, hvis bunn er kjærtegnet av bølgene. Når du er her, har turister en imponerende utsikt som neppe finnes andre steder.

Tempelet i seg selv er en kuriositet - det er laget av tre av en spesiell type, dekorert med utskjæringer som åpner øynene for mennesker og usynlige dyr. Ved å ta det første skrittet inn i templet, stuper en person umiddelbart inn i en annen verden. Turister ledsages overalt av statuer av Buddha og mytiske guder, som er kledd i tre. Helligdommen forteller historien til kulturen i Thailand, deler hemmelige hemmeligheter og åpenbaringer.

Hvorfor bør du besøke helligdommen mens du er i Thailand:

- muligheten til å finne deg selv inne i den høyeste bygningen i verden, laget uten en eneste spiker;
- en fantastisk atmosfære som gjenspeiler kulturen i de østlige landene;


- muligheten til å nyte templets skjønnhet og be om oppfyllelsen av ønsker som helt sikkert vil gå i oppfyllelse;
- episoder av innspillingen av filmen "Love in the Big City-2" ble holdt her.

< a href="https://foxiepass.com/no/thailand/pattaya">Sightseeingturer i Pattaya