Loading icon

Sanctuary of Truth i Pattaya

Sanctuary of Truth i Pattaya

Österlig religion har många magnifika helgedomar som förvånar fantasin. Men ingen av dem kan jämföras med Sanctuary of Truth.

Den arkitektoniska och religiösa skapelsen skiljer sig fundamentalt från andra analoger, som har fått ständig uppmärksamhet från turister.

Lite historia

Trots atmosfären av mystik och antikt utseende byggdes templet relativt nyligen - 1981. Det är det yngsta och mest populära arkitektoniska monument.

Eftersom byggnaden byggdes utan en enda spik kommer strukturen ständigt att behöva restaureras - detta är en av huvudfunktionerna. Grundaren av idén om skapelse var en respekterad och rik man vid namn Lek Viryapan. Han bestämde att hela världen skulle känna till de stora traditionerna i hans hemland. Lek informerades om att dagen för hans död skulle komma exakt när konstruktionen av Sanctuary of Truth var slutförd.

I detta avseende lägger miljonären ständigt på sista handen. Således repareras templet nästan varje månad eller byggnaden dekoreras.
Initialt var helgedomen ett slags museum.

Men den mentala atmosfären fascinerade församlingsmedlemmarna, och de lyfte upp sina böner till himlen. Sedan dess har det arkitektoniska monumentet blivit en riktig helgedom.

Vad är anmärkningsvärt med Sanningens helgedom?

Det arkitektoniska monumentet ligger i ett överraskande pittoresk plats. Den ligger på en sten, vars botten smekas av vågorna. Att vara här har turister en imponerande utsikt som knappast finns någon annanstans.

Själva templet är en kuriosa - det är gjort av trä av ett speciellt slag, dekorerat med sniderier som öppnar ögonen för människor och osynliga djur. Genom att ta det första steget in i templet, kastar en person omedelbart in i en annan värld. Turister åtföljs överallt av statyer av Buddha och mytiska gudar, som är klädda i trä. Helgedomen berättar historien om kulturen i Thailand, delar med sig av hemliga hemligheter och avslöjanden.

Varför du bör besöka helgedomen när du är i Thailand:

- möjligheten att befinna sig i den högsta byggnaden i världen, gjord utan en enda spik;
- en fantastisk atmosfär som speglar kulturen i de östliga länderna;


- möjligheten att njuta av templets skönheter och be om uppfyllandet av önskningar som säkert kommer att gå i uppfyllelse;
- avsnitt av inspelningen av filmen "Love in the Big City-2" hölls här.

< a href="https://foxiepass.com/sv/thailand/pattaya">Sightseeingturer i Pattaya