Loading icon

Vad man ska ha med sig i handbagaget för den som flyger på semester med flyg

Vad man ska ha med sig i handbagaget för den som flyger på semester med flyg

Att resa är en av de roligaste och mest intressanta fritidsaktiviteterna. Uppenbarligen vill alla spendera det, om möjligt, med ett minimum av tid, fysisk och mental styrka. Därför föredrar de allra flesta resenärer att ta sig till sin destination med flyg. Det är bekvämt och relativt ekonomiskt.

Denna typ av rörelse har dock en betydande nackdel. Faktum är att nu har många flygbolag infört begränsningar inte bara för vikten av det deklarerade bagaget, utan även för handbagagets dimensioner och vikt. Dessutom, i vissa takter, är bagage ganska dyrt och tvivelaktigt nöje - förlust, skada, lång väntan på leverans bidrar inte till semesterfirares goda humör.

Det visar sig att det är ganska enkelt att skydda sig från sådana problem och öka det positiva från semestern!

Erfarna resenärer har bevisat genom sitt eget exempel att du bara kan flyga på semester med handbagage, även med mycket strikta restriktioner för dess vikt och volym. Fördelarna är uppenbara - resenärer sparar pengar på att betala för bagage och tid att vänta på att det ska tas emot.

Låt oss nu ta reda på vad som ska finnas i handbagaget på en semesterfirare så att ingenting kan överskugga hans semester.

En trevlig bonus är att i många flygbolags regler är transport av foto- och videoutrustning, såväl som bärbara datorer och surfplattor, inte ett extra handbagage. Dessutom har varje resenär rätt att ta med sig en jacka eller väst även till det hetaste landet i världen. Och de har fickor... Dessutom kan jackan tas av på flyget, vikas ihop och säkert glömma bort den till slutet av semestern.

Så, vad återstår att placera i handbagaget?

Kläder och underkläder. Du kan begränsa dig till tre eller fyra set. Nästan alla hotell, och även inom den privata sektorn, har tvättservice eller möjlighet till självtvätt.

Skor. Ett par för dig själv, ett för stranden, ett för disco. Om det inte finns någon lust att besöka den, kommer en intressant bok att vara ett bra substitut.
Simtillbehör. Glasögon och säkerhetstofflor tar inte mycket plats, och du kan alltid hyra fenor och en snorkel.

Toalettartiklar och handdukar. Som regel är de alltid fritt tillgängliga på hotell.

Kosmetikväska och första hjälpen-kit. Favoritkrämer, en tandborste, en rakhyvel och nödvändiga mediciner ska naturligtvis alltid finnas till hands. Men även de passar kompakt i en ryggsäck.

Det kommer att vara extremt viktigt att uppmärksamma två kategorier: piercing och skärande föremål och vätskor med en volym på mer än 100 ml. Troligtvis kommer inte ens en pennkniv att tillåtas ombord på flygplanet, och de dyraste parfymerna måste lämnas på inspektionsplatsen om de placeras i en stor flaska. Undantag är varor köpta i Duty Free.

Det visade sig att du kan ta med dig en hel del saker in i flygplanets kabin. De kommer inte att belasta vila, rörelsefrihet och rädda dig från att slösa tid och pengar.

Det viktigaste! Före avresan måste du kontrollera tillgängligheten av dokument, biljetter, kuponger och pengar. Låt oss ge dig ut!