Loading icon

5 grunner til at du kanskje ikke får lov på et fly

5 grunner til at du kanskje ikke får lov på et fly
  1. Lakk av dokumenter . Ofte glemmer folk å ta med seg det viktigste til flyplassen – passet. Men det er nettopp av denne, den vanligste, grunnen til at du kanskje ikke får lov til å fly under noen omstendigheter.

Selv om du har kjøpt en billett på nettet og har den i hendene i elektronisk form, vil du fortsatt trenge et pass for å bekrefte identiteten din.

   2. < strong>Sen registrering. Ikke le av de som er vant til å ankomme flyplassen noen timer før avgang. De vil bare sette seg på flyet, i motsetning til de som ikke har det travelt med å komme. Hvis innsjekkingen for flyet er over, vil passasjen til flyet være stengt for deg.

   3. Passasjeren har utestående gjeld . En vedvarende unndragelse av skatter eller bøter kan også hindres i å fly.

Derfor, før flyturen, er det verdt å sjekke om det er utestående gjeld og eventuelt betale. Nå er det mange tjenester der du kan sjekke denne typen informasjon.

   4. Forbudte gjenstander i håndbagasjen. Du kan gjøre deg kjent med listen over gjenstander som er forbudt å frakte inn i kabinen til flyet på nettsiden til transportselskapet.

Hvis du har noen i håndbagasjen, vil du bli tilbudt å legge dem i bagasjerommet.

Men dette alternativet er praktisk kun for de som skal tilbake via samme flyplass. Ved avslag på ting som er forbudt å ha med seg om bord, kan en person ikke få lov til å fly.

  5. Å være under påvirkning av alkohol eller narkotika. Det er grunnen til at en person definitivt ikke får om bord.

Flyselskaper overvåker nøye sitt image og tillater ikke slike innbyggere å fly.