Loading icon

Hvordan man sover på et fly

En flyvning kommer. Den tid, der bruges på flyet, kan bruges til søvn. Hvad skal der gøres for at gøre resten komplet?

ting at gøre på en flyvning

Flight Flight er anderledes. Hvis du flyver i 40 minutter, er der ikke meget fritid: Vi fastgjorde vores sikkerhedsseler, startede, beundrede skønheden i byerne og landsbyerne, der blinkede nedenfor, havde en snack, bælter igen og landing. Men hvis rejsen er lang, og flyvningen er transkontinentalt, skal du finde noget at gøre. For eksempel at læse en bog, som du har planlagt at hente i lang tid, men ikke fandt nok tid til dette. Se en film, der er downloadet til tabletten (film, der sendes om bord, matcher muligvis ikke altid din smag). Og du kan sove.

{9.

Ved at flyve kan du få styrke, slappe af efter en travl dag på vejen eller forberede dig på den første aktive dag på stedet. Evnen til øjeblikkeligt at falde i søvn overalt og i enhver position kan læres af japanerne. Som regel forlader flyet stadig landingsbanen, og de bøjer allerede deres hoveder og slukker respektfuldt.

Prøv at være så behagelig som muligt i din stol. På samme tid skal du tage sig af andre passagerer. Sæt ikke sædet tilbage for langt, det er usandsynligt, at de, der sidder bag dig, vil kunne lide det. Det samme gælder for hovedet, der er bøjet på skulderen til den med rejsende. Han værdsætter ikke din snorken.

{21.

Hvis du vil have nogen til at forstyrre dig, og du ikke er en hindring, så purchase a ticket til et sæde ved vinduet. Du kan læne dit hoved mod Porthole og Doze uden at forstyrre nogen. Ingen generer dig at prøve at komme til gangen. Som regel er omkostningerne ved et sådant boardingpas lidt højere end for andre steder. Men det er det værd.

Hvis du er uheldig, og du sidder i midten eller ved gangen, skal du vippe bordet og sætte dit hoved på det . Så du kan sove uden frygt for at falde på dine naboer.

{35 eder

Hvis du vil slappe af under flyvningen, skal du flyve om natten. De fleste mennesker i kabinen sover. Ingen vil gå rundt i flyet, stille spørgsmål, sparke i ryggen.
Det samme gælder for tidlige morgenflyvninger. For at fange det skal du stå op om natten og ankomme til lufthavnen. Ved landing er alle passagerer allerede trætte og falder i søvn med glæde, så snart de tager deres pladser.

Isse

Statistik viser, at de mindst belastede flyvninger er på onsdage og torsdage. Takket være dette er vi mere tilbøjelige til at flyve i fravær af naboer. I dette tilfælde kan du komfortabelt sidde i en stol og fuldt tilbage ryggen.

{52 eder

Kaffe og andre energidrikke holder dig vågen. Og kulsyreholdige drikkevarer har indflydelse på nyrerne, har en vanddrivende virkning. Den konstante, der løber rundt på toilettet under flyvning, udtømmer ikke kun dig, men også dem omkring dig. Hvis du ikke sidder i nærheden af gangen, bliver du nødt til at bede naboerne om at lade dig igennem.

{60 eder

Det er meget mere behageligt at sove, når tøjet ikke begrænser bevægelsen, bæltet klemmer ikke maven, og skoene tillader benene at hvile.
Glem ikke at bære en sweater i din håndbagage . Selv hvis vejret er varmt, kan det være køligt i flyet. I øvrigt tilbyder ikke alle flyselskaber passagerer varme og hyggelige tæpper. Hvis du er dækket med en sweater, skal du placere det fastgjorte bælte over det. Så stewardessen vil se, at alt er i orden og ikke vækker dig igen.

{69 eder

I flyet kan du ikke bruge internettet eller ringe til pårørende. Dette forstyrrer driften af tynde instrumenter om bord. Så søvnmusik og ting skal downloades på forhånd. For ikke at irritere naboerne med glødet på skærmen skal du slå lysstyrken ned. Glem ikke at tage dine hovedtelefoner med dig. Ellers vil du ikke være i stand til hverken at nyde filmen eller musikken.

Der er masser af størrelser og former.

Du kan kun vælge efter oplevelse. Det er vigtigt, at en sådan pude understøtter nakken og hovedet. A blindfold hjælper mange mennesker med at falde i søvn.