Loading icon

Hvordan sove på et fly

En flytur kommer. Tiden brukt på flyet kan brukes til søvn. Hva må gjøres for å gjøre resten komplett?

ting å gjøre på en flytur

Flight Flight er annerledes. Hvis du flyr i 40 minutter, er det ikke mye fritid: vi festet sikkerhetsbeltene, tok av, beundret skjønnhetene i byene og landsbyene som blinket nedenfor, hadde en matbit, belter igjen og lander. Men hvis reisen er lang, og flyturen er transkontinental, må du finne noe å gjøre. For eksempel for å lese en bok som du har planlagt å hente i lang tid, men ikke fant nok tid til dette. Se en film lastet ned til nettbrettet (filmer som er sendt om bord, samsvarer kanskje ikke alltid med din smak). Og du kan sove.

sove på vei

Ved å fly, kan du få styrke, slappe av etter en travel dag på veien eller forberede deg til den første aktive dagen på stedet. Evnen til å sovne øyeblikkelig hvor som helst og i en hvilken som helst stilling kan læres fra japanerne. Som regel forlater flyet fortsatt rullebanen, og de bøyer seg allerede og døs respektfullt.

Prøv å være så behagelig som mulig i stolen. Ta samtidig vare på andre passasjerer. Ikke ligge setet tilbake for langt, det er lite sannsynlig at de som sitter bak deg vil like det. Det samme gjelder hodet som er bøyd på skulderen til den andre reisende. Han vil ikke sette pris på snorken din.

sitte ved vinduet

Hvis du vil at ingen skal forstyrre deg og du ikke er til hinder, så kjøp en billett for et sete ved vinduet. Du kan lene hodet mot portholen og døs uten å forstyrre noen. Ingen vil plage deg å prøve å komme til midtgangen. Som regel er kostnadene for et slikt boardingpass litt høyere enn for andre steder. Men det er verdt det.