Loading icon

Hoe te slapen in een vliegtuig

Er komt een vlucht. De tijd die in het vliegtuig wordt doorgebracht, kan worden gebruikt om te slapen. Wat moet er worden gedaan om de rest compleet te maken?

dingen om te doen op een vlucht

Vluchtvlucht is anders. Als je 40 minuten vliegt, dan is er niet veel vrije tijd: we hebben onze veiligheidsgordels vastgemaakt, vertrokken, bewonderden de schoonheden van de steden en dorpen die hieronder flitsen, een snack, riemen weer en landing. Maar als de reis lang is en de vlucht transcontinentaal is, moet je iets vinden om te doen. Bijvoorbeeld om een boek te lezen dat u van plan bent om lang op te pakken, maar hiervoor niet genoeg tijd heeft gevonden. Bekijk een film gedownload naar de tablet (films die aan boord worden uitgezonden, komt misschien niet altijd bij je smaak). En je kunt slapen.

slaap onderweg

Door te vliegen, kunt u kracht krijgen, ontspannen na een drukke dag op de weg of zich voorbereiden op de eerste actieve dag ter plaatse. Het vermogen om onmiddellijk overal in slaap te vallen en in elke positie kan worden geleerd van de Japanners. In de regel verlaat het vliegtuig nog steeds de landingsbaan en buigen ze al respectvol met hun hoofd en dommelen. -On-a-Plane12_ICOOQX.jpg ">

Probeer zo comfortabel mogelijk in uw stoel te zijn. Zorg tegelijkertijd voor andere passagiers. Lek niet te ver achterover achterover, het is onwaarschijnlijk dat degenen die achter je zitten het leuk zullen vinden. Hetzelfde geldt voor het hoofd gebogen op de schouder van de medereiziger. Hij zal uw snurken niet waarderen.

sit bij het venster

Als u wilt dat niemand u stoort en u geen belemmering bent, koop dan een ticket voor een stoel bij het raam. Je kunt je hoofd tegen de patrijspoort leunen en dompelen zonder iemand te storen. Niemand zal je lastig vallen om naar het gangpad te komen. In de regel zijn de kosten van een dergelijke instappas iets hoger dan voor andere plaatsen. Maar het is het waard.

Als u pech hebt en u in het midden of in het gangpad zit, tilt u dan de tafel en leg je hoofd erop. Dus je kunt slapen zonder angst om op je buren te vallen.

Selecteer Nachtvluchten

Als je tijdens de vlucht wilt ontspannen, vlieg dan 's nachts. De meeste mensen in de cabine zullen slapen. Niemand zal rond het vliegtuig lopen, vragen stellen, achterin schoppen.
Hetzelfde geldt voor vroege ochtendvluchten. Om het te vangen, moet je 's nachts opstaan en op de luchthaven aankomen. Bij de landing zijn alle passagiers al moe en zullen met plezier in slaap vallen zodra ze plaatsnemen.

fly Midden van de week

Statistieken tonen aan dat de minst geladen vluchten op woensdag en donderdag zijn. Dankzij dit zijn we eerder geneigd om in afwezigheid van buren te vliegen. In dit geval kunt u comfortabel in een stoel zitten, volledig achter de rug liggen.

Vermijd Carboned dranken en koffie

Koffie en andere energiedranken houden je wakker. En koolzuurhoudende dranken hebben een effect op de nieren, hebben een diuretisch effect. De constante rondrennen naar het toilet tijdens de vlucht put niet alleen u uit, maar ook die om u heen. Als u niet in de buurt van het gangpad zit, moet u de buren vragen u door te laten.

slijtage Comfortabele kleding voor de reis

Het is veel comfortabeler om te slapen wanneer de kleding geen beweging beperkt, de riem persen niet in de maag en de schoenen laten de benen rusten.
Vergeet niet een trui in je handbagage te dragen . Zelfs als het weer warm is, kan het koud zijn in het vliegtuig. Trouwens, niet alle luchtvaartmaatschappijen bieden passagiers warme en gezellige dekens. Als je bedekt bent met een trui, plaats dan de bevestigde riem erover. Dus de stewardess zal zien dat alles in orde is en je niet meer wakker maakt.

Put Uw telefoon op vliegtuigmodus

In het vliegtuig kunt u geen internet gebruiken of familieleden oproepen. Dit verstoort de werking van dunne instrumenten aan boord. Dus slaapmuziek en zo moeten van tevoren worden gedownload. Zet de helderheid om de buren niet te irriteren met de gloed van het scherm. Vergeet niet om uw koptelefoon mee te nemen. Anders kun je niet genieten van de film of de muziek.

Neem Een opblaasbaar kussen

Er zijn veel maten en vormen.

U kunt alleen kiezen op ervaring. Het is belangrijk dat een dergelijk kussen de nek en het hoofd ondersteunt. A blinddoek helpt veel mensen in slaap te vallen.

Probeer het, misschien zul je het leuk vinden?